Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Taknemlighedsbuddhaen – Songshape plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med en tekst, som handler om taknemlighed skrevet af Healinghuset Nordsjælland.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): TAKNEM-011 Kategorier: , Tag:

Taknemlighedsbuddhaen, plakat

 

Taknemlighedsbuddhaen, plakat.

Songshape har samarbejdet med Healinghuset Nordsjælland om en serie af smukke, grafiske, spirituelle plakater.

At sige tak, at vise taknemlighed, hvordan gør man det? Har du ledt efter svaret på det spørgsmål? Er du tilfreds i livet, eller trænger du til at kunne fokusere på de små daglige glæder i hverdagen? Du kan finde inspiration i denne taknemlighedsremse. Den skønne Taknemlighedsbuddhaen er universel remse. Den indeholder mange af de ting, vi tager for givet. Livet passerer, vi har travlt med job, familie og fritidsliv. Et dagligt kig på denne plakat vil inspirere dig, og minde dig om, at sige tak. Taknemlighed over de små ting i livet, er med til at højne livskvaliteten og skabe mere livsglæde. Hver gang Team Songshape ser på plakaten, og læser den inspirerende tekst, minder det os om, at vi skal stoppe op, tænke, smile til verden. Der er så mange ting i livet, vi skal være taknemlige for.

Denne plakat er en fantastisk gave til din spirituelle ven eller veninde. Den minder ham eller hende om, at vi skal huske, de ting, som er værd at påskønne, at være taknemlige for. Det er især hverdagstingene, de ting, som bare tages for givet. Du kender det helt sikkert godt.

Plakaten kan også købes indrammet.

Plakaten fåes i 5 forskellige størrelser.

Plakaten forestiller en buddha. Han sidder foran en cirkel. Cirklens grafiske form er dannet af teksten til Taknemlighedsbuddhaen. Buddhaen på plakaten er farvet i gule, brune og gyldne nuancer. Han sidder med benene foldede sammen i siddestilling, hænderne ligger foldede i skødet, og hans øjne er lukkede. Enkelte ord i teksten er fremhævede i gult.

 

Genre: digte, spiritualitet

 

Køb denne plakat, som dagligt vil minde dig om at være taknemlig. Taknemlig for alt det, stort som småt, som livet har at byde på. 

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.