Smuk som et stjerneskud – Brødrene Olsen plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til Brødrene Olsen’s “Smuk som et stjerneskud”.

Ryd
Varenummer (SKU): SMUKSO-014 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Smuk som et stjerneskud, Brødrene Olsen-plakat

Smuk som et stjerneskud ,på engelsk Fly on the Wings of Love, var vindersangen af både Dansk Melodi Grand Prix 2000 og Eurovision Song Contest 2000 i Globen i Stockholm. Sangen er skrevet og fremført af Brødrene Olsen, Jørgen Olsen og Niels Olsen. Jørgen Olsen havde oprindeligt ikke skrevet sangen til Melodi Grand Prixet. Sangen var derfor, som næsten alle Jørgen Olsens sange, skrevet på engelsk, men da reglerne for Dansk Melodi Grand Prix 2000 krævede, at alle deltagene sange skulle fremføres på dansk, lavede Jørgen Olsen en dansk version af sangen med titlen Smuk som et stjerneskud.

Kilde: Wikipedia

Plakaten forestiller en stor stjerne, med fire mindre stjerner, som er blå. Den store stjernes grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i samme blå farve, som de mindre stjerner har.

Denne plakat er en fantastisk sød og personlig gaveidé til en ægte Melodi Grand Prix-fan. Sangen synges ofte som hyldest til sølvbruden, eller bruden, og den ville derfor også være god at give som gave til en af livets store fester.

Genre: pop, dansk pop, melodi grand prix

Klik her, hvis vil se Songshape plakaten med Fly in the Wings of Love

 

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Smuk som et stjerneskud

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.