Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Tyr – Stjernetegn plakat

150,00 kr.357,00 kr.

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet “Tyren”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): TYR000-000 Kategori: Tag:

Tyren, stjernetegn-plakat

 

Tyren som stjernetegn-plakat. Teksten beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for Tyrens stjernetegn.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrologen, Brian Teglgaard, fra stjernesvar.dk  

Jane, Songshapes ejer og grafiske designer, har lavet den smukke plakat, som forestiller symbolet for det astrologiske tegn for Tyren.

Her forneden kan du læse teksten, som er skrevet på den grafiske plakat om Tyren:

Tyren

Tyren er en sand livsnyder. Du er stabil og tålmodig og behagelig at omgås, og der skal meget til at få dig til at miste besindelsen. Du er rolig og har overblik. Tyren elsker naturen, mad, musik og hygge. Æstetik og sanselighed er omdrejningspunktet for Tyren. Du er en ledertype, for du er stærk og bestemt. Du går gerne forrest, og andre kan læne sig op ad dig. Tyren er solid, rolig og tillidsvækkende, og derfor har du nemt ved at få andre til at gå med på dine ideer. Du får andre til at føle sig godt tilpas i dit selskab. Tryghed og et godt hjemmeliv er essentielt for Tyren. Der skal være en god balance i familien. I venskaber er Tyren trofast. Du foretrækker få nære venner, fremfor mange og overfladiske bekendtskaber. Tyrens base skal være god og rolig, uden bølgegang og utryghed. Du er et hjemmemenneske, som foretrækker sofahygge og nærhed, fremfor fest og farver.

Køb en plakat med dit eget stjernetegn, eller som en personlig gave til én, som du har kær. Mange mennesker, som siger, de ikke tror på astrologi, kan ikke løbe fra, at de læser deres horoskop, når de falder over det i aviser og ugeblade.

Plakaten kan købes i fem størrelser, og vi kan tilbyde indramning til alle størrelser. Desuden sender vi gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Tyren: 20. april – 20. maj

 

Genre: horoskoper, spiritualitet, astrologi

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også