Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

I et land uden høje bjerge – Michael Falch – Songshape plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Michael Falchs “I et land uden høje bjerge”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): IETLAN-007 Kategorier: , , Tag:

Plakat med tekst fra Michael Falchs I et land uden høje bjerge

 

I et land uden høje bjerge er skrevet af Michael Falch. Sangen udkom i 1986, som del af hans andet soloalbum “Det andet land”.

Sangen, I et land uden høje bjerge er en hyldest til Danmark og det danske samfund. Michael Falch fortæller i en artikel i Kristeligt Dagblad fra 2011, at han ikke betragter sine sange som ‘færdige værker’. Han har derfor ændret i teksten til ‘I et land uden høje bjerge’ adskillige gange. Han kigger på den politiske situation, og på samfundet generelt. Han fortæller endvidere, at det er Henrik Pontoppidans beskrivelse af ‘Det dobbelte Danmark’, som har været inspirationskilde til sangens tekst. Michael Falch gik på universitetet på et tidspunkt, og han har stor interesse i litteratur.

 

De Vildeste Fugle

Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018. Besøg hjemmesiden, ‘De Vildeste Fugle’ ved at klikke her.

Plakaten forestiller Danmark, som på et Danmarkskort. Teksten til sangen udgør det grafiske format. Enkelte ord er fremhævede med grønt.

Plakaten med I et land uden høje bjerge er en perfekt gaveidé til en Michael Falch-fan, eller til en som elsker Danmark. Plakaten vil se flot ud på væggen i det moderne hjem.

 

Genre: rock, dansk rock, pop, dansk pop, dansk musik

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også