Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

  • Plakatvæg
  • Rammer
  • Personlig plakat
  • Tilbud

Du som har tændt millioner af stjerner

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med teksten til folkevisen “Du som har tændt millioner af stjerner”.

Ryd
Varenummer (SKU): DUSOMH-002 Kategorier: , Tag:

Du som har tændt millioner af stjerner, plakat

Du som har tændt millioner af stjerner er skrevet af Johannes Johansen.

Sangteksten er skrevet af salmedigter og biskop, Johannes Johansen til FDFs Landslejr i 1981. Sangen er senere blevet optaget i Højskolesangbogen. Den blev optaget i Højskolesangbogen i 2002. Melodien er komponeret af Erik Sommer, som har fortalt, han skrev melodien på blot en enkelt dag. Han har i øvrigt komponeret et sted mellem 300-400 melodier. Sangen formidler budskabet om trosbekendelse og lovprisning af Gud. Den er beskrevet som en ‘aftensang’. En sang hvor man takker for dagen, der er gået. Den slags sang man vil holde af at synge som godnatsang til sit barn.

Den smukke sang er blevet sunget i forbindelse med Fællessang på DR1, i programmet ledet af Phillip Faber. Ligeledes har Stine Bramsen, den dygtige sangerinde i pop-bandet Alphabeat, sunget sangen sammen med DR Pigekoret.

Til Prins Henriks begravelse i 2019 blev den smukke salme spillet i Christiansborg Slotskirke.

I den 18. udgave af Højskolesangbogen er den sang nummer 563.

Plakaten forestiller en stjerne, omgivet af små gule stjerner. Den centrale stjerne på plakaten er formet af sangteksten, sat i et grafisk format. Enkelte ord er, som de små stjerner omkring, fremhævede i gult.

Plakaten vil være en sød og personlig gaveidé til en person, som elsker salmer. Den ville ligeledes være oplagt at give til en, man synes er ‘stjernes i ens liv’. Det smukke design vil tage sig godt ud på væggen i et moderne hjem.

Genre: salme, kirkesang, fællessang, højskolesangbogen

OBS: Ramme er ikke inkl. i prisen. Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer her.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Kunder, som så på dette produktet, så også på:

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.