Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Take the World by Storm – poster

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Lukas Grahams “Take the World by Storm”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): TAKETH-001 Kategorier: , , , Tag:

Take the World by Storm – plakat med Lukas Graham

 

Take the World by Storm er den medrivende sang af den danske gruppe, Lukas Graham. Sangen er fra 2016 og udkom på albummet “Lukas Graham (Blue Album)”.

Lukas Graham ledes af den karismatiske forsanger, Lukas Forchhammer. Det var oprindeligt et undergrundsband, som optrådte på Christiania i København. Til koncerterne kommer venner og familie, men populariteten steg, og snart var der ikke plads til alle publikummer, på Loppen. I 2011 skrev bandet kontrakt med Copenhagen Records. Snart optrådte de på tv, blev flittigt spillet i radioen og fik hurtigt opmærksomhed fra danske radiolyttere. Det gik stærkt. De optrådte til X-Factor finalen og til P3 Guld. De var nomineret til adskillige priser, og snart fik de også vakt international interesse. Således skrev Lukas Graham kontrakt med et amerikansk pladeselskab i 2013. Sangen ‘7 Years‘ blev bandets store udenlandske hit. Det røg op til førstepladsen på hitlisterne i mange lande. I USA var den nummer to på Billboard. Bandet optrådte på amerikansk tv. De besøgte blandt andet Jimmy Kimmel, Ellen Degeneres og Jimmy Fallons talkshows. De turnerede i USA. Lukas Grahams succes er stor, og der er nok ikke mange, som ikke kan synge med på mindst et af bandets velkendte hits.

 

Lukas Graham plakat

Sangteksten er designet i form af et par solbriller, og plakaten kan købes i 5 forskellige størrelser.

Plakaten med Take the World by Storm forestiller et par solbriller. Teksten til sangen udgør solbrillerne. Enkelte ord er fremhævede i blåt.

Den grafiske plakat er en fantastisk gaveidé til en Lukas Graham-fan, eller til en person, som du synes tager ‘verden med storm’.

 

Genre: pop, dansk musik, dansk pop, internationale kunstnere

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også