Music are to the soul – plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med “Music are to the soul” – en enkel plakat i sort/hvid.

Ryd
Varenummer (SKU): MUSICA-000 Kategori:

Beskrivelse

Music are to the soul, plakat med musikcitat

Flot og enkel plakat med den søde og inspirerende tekst på engelsk, Music are to the soul, what words are to the mind. 

Denne plakat taler til det musiske menneske. Til ham eller hende som simpelthen ikke kan leve uden musik. For de fleste mennesker betyder musik noget helt særligt. Mange af os åbner for radioen, når vi vågner. Vi lytter til musik, når vi er på farten, i tog, metro, bus. Vi lytter på cyklen på vej til job. I bilen. Vi synger i fællesskaber. Vi synger i badet. Festivaller, koncerter, musicals er velbesøgte. Fra børn bliver født, bliver de sunget til. De genkender deres mors stemme. Den beroliger. Vi fejrer fødselsdag med musik og sang. Til jul danser vi om træet, mens vi synger. Vores første kys var måske til en fest, og musikken bringer særlige minder frem. De helt særlige oplevelser forstærkes af musiske minder.

Vi bevæger os til musik. Rytmen i musik holder tempo. Ligeledes kan rytmen i musikken hjælpe børn til at huske ord og fraser, gennem sang. Det lille barn skaber selv musik ved at tromme på ting, og til at finde redskaber som kan hjælpe til at lave en rytme. Musik og bevægelse gør os glade. Kroppens glædeshormoner frigøres. Prøv at synge med andre mennesker. Udover at det lyder godt i et stort kor, mærker du glæden ved at synge af dine lungers fulde kraft.

Plakaten er en ideel gaveidé til én du holder af eller måske til dig selv. Den kan opmuntre og inspirere. Du kan let kombinere den enkle, grafiske plakat med andre former for kunst. Ligeledes er det oplagt at kombinere Songshapes musikplakater med denne plakat, med citatet som betyder noget særligt for musikelskeren.

 

OBS: Ramme er ikke inkl. i prisen. Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer her.

Genre: digte, citater, boosts

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Music are to the soul

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.