Der er noget galt i Danmark – John Mogensen plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til John Mogensen’s “Der er noget galt i Danmark”.

Ryd

Beskrivelse

Der er noget galt i Danmark – John Mogensen-plakat

Der er noget galt i Danmark er den politiske sang af John Mogensen fra 1971, hvor John ikke lægger skjul på sin kritiske holdning til den danske regering.

Det var med Der er noget galt i Danmark, at John Mogensens for alvor blev populær.  Herefter blev han blev kendt som solosanger efter sin tid som en del af Four Jacks.

Den smukke plakat forestiller Danmark. Danmarks grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte af de danske øer er farvede grønne, ligesom enkelte ord i teksten er fremhævede i grøn farve.

Denne smukke plakat vil se smuk ud på væggen i det moderne hjem. Den kan let kombineres med andre af Songshapes grafiske plakater, såvel som kunst som er mere farverigt. Plakaten er en sød og personlig gaveidé, og vil vække jubel hos enhver John Mogensen-fan. Songshape kan også tilbyde indramning af plakaten. Er den tiltænkt som gave, sender vi, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: dansk musik, pop, dansk pop, fællessang, dansktop

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Der er noget galt i Danmark

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.