Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

  • Plakatvæg
  • Rammer
  • Personlig plakat
  • Tilbud

Fly on the Wings of Love – Brødrene Olsen plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten til Brødrene Olsen’s “Fly on the Wings of Love”.

Ryd

Fly on the Wings of Love, Brødrene Olsen-plakat

Fly on the Wings of Love, på dansk Smuk som et stjerneskud, var vindersangen af både Dansk Melodi Grand Prix 2000 og Eurovision Song Contest 2000 i Globen i Stockholm. Sangen er skrevet og fremført af Brødrene Olsen, Jørgen Olsen og Niels Olsen.

Jørgen Olsen havde oprindeligt ikke skrevet sangen til Melodi Grand Prixet. Sangen var derfor, som næsten alle Jørgen Olsens sange, skrevet på engelsk. Men da reglerne for Dansk Melodi Grand Prix 2000 krævede, at alle deltagene sange skulle fremføres på dansk, lavede Jørgen Olsen en dansk version af sangen med titlen Smuk som et stjerneskud.

Kilde: Wikipedia

Den smukke plakat forestiller et par englevinger. Vingernes grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i blå farve.

Plakaten er en sød og personlig gaveidé til én, som er fan af Brødrene Olsen og Melodi Grand Prix. Den synges ofte til livets store fester. Plakaten ville være perfekt som gave til sølvbruden, brudeparret eller de nyforlovede.

Songshape sender, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Genre: dansk musik, dansk pop, pop, Melodi Grand Prix, Eurovision Song Contest

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Kunder, som så på dette produktet, så også på:

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.