Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Storkespringvandet – Cæsar plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Storkespringvandet” af Cæsar

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): STORKE-030 Kategorier: , , , Tag:

Storkespringvandet, Cæsar-plakat

 

Storkespringvandet, Cæsar-plakat.  Sangen er sunget af Cæsar. Teksten er skrevet af den flittige sangskriver, Thøger Olesen. Sidstnævnte har vundet stor beundring hos Songshape. Han har haft fingeren med i utroligt mange hits fra perioden.

Sangen er fra 1966, hvor det store stygge Storkespringvand var omdrejningspunktet for ungdomsoprøret i 1960’erne. Storkespringvandet på Amager Torv i København blev et samlingssted for mange unge mennesker.

Cæsar, med det borgerlige navn, Bjarne Bøgesø Rasmussen, var, udover at være protestsanger, også kendt for sine børnesange og for sit samarbejde med Bent Fabricius-Bjerre og Klaus Rifbjerg på sangen Duerne flyver, fra filmen Jeg er sgu min egen!

Storkespringvandet er fra 1894 og det ligger stadig på Amagertorv i København.

Plakaten forestiller, naturligvis, Storkespringvandet. Springvandets fundament er dannet af sangens tekst. Toppen af Storkespringvandet på plakaten er ikke musiktekst. Farven er holdt i sort på hvidt.

Plakaten er en sød og personlig gaveidé til en som elsker denne sang. Desuden vil plakaten vække lykke, hos en oprører. En som vil ændre på reglerne.

 

Genre: pop, protestsang, dansk musik

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også