Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Plakatvæg med Aristoteles

Original price was: 621,00 kr..Current price is: 350,00 kr..

Alle tre plakater med Aristoteles måler 21 x 30 cm.

Varenummer (SKU): SAMARI-000 Kategorier: ,

Køb tre plakater med citater af Aristoteles

 

Aristoteles var en græsk filosof, som anses for at være en af de mest indflydelsesrige personer i den vestlige tankegang. Han blev født i 384 f.Kr. og studerede på Platons akademi i 20 år, inden han grundlagde sin egen skole i Athen, Lyceum. Hans undervisning omfattede mange emner, herunder logik, retorik, metafysik, biologi, fysik og matematik. Han skrev adskillige værker, bl.a. Nikomacheisk etik og Poetik. Hans tanker har haft en enorm indflydelse på senere filosofi, politisk teori og endda videnskab.

Aristoteles mente, at viden kommer af erfaring og han var kendt for sine citater og kloge ord. Nogle af de mest berømte citater finder du på de tre plakater:

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom.”

“It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it.”

“Virtue lies in our power, and similarly so does vice; because where it is in our power to act, it is also in our power not to act.”

Spred Aristoteles filosofiske budskaber om livet og lykken

Aristoteles’ budskaber handler om at leve et godt liv. Han mente, at lykken kommer indefra, og at det er vigtigt at være dydig. Han troede også på den gyldne middelvej, som er at finde en balance mellem to ekstremer. Aristoteles’ lære har haft indflydelse i mange år og studeres og diskuteres fortsat i dag.

 

Vil du have en anden størrelse plakater

Vil du have plakaterne i en anden størrelse end 21×30 cm? Eller er du kun interesseret i én af citaterne? Eller måske en kombination af andre plakater? Send en mail til info@songshape.dk med dine ønsker.

Du kan finde andre plakater med citater og digte her.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også