Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Jomfru – Stjernetegn plakat

150,00 kr.357,00 kr.

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet Jomfruen.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): JOMFRU-000 Kategori: Tag:

Jomfru, stjernetegn-plakat

Få dit stjernetegn, her er det Jomfru, som stjernetegn-plakat. Teksten beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for dette stjernetegn. Forneden kan du læse om de unikke karakteristika, der er kendetegnede for netop dette stjernetegn.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

 

Jomfru – plakatens tekst

Jomfruen er arbejdsom og analytisk i sin natur. Du er jordbunden og flittig med en udpræget sans for detaljeorienteret arbejde. Som Jomfru har du ofte en følelse af, at du er kommet på jorden for at hjælpe og støtte andre, hvilket du også ofte gør. Jomfruens besidder fantastiske analytiske evner og en stor begavelse. Dine analytiske evner er en gave for familien, for du er virkelig god til se en situation fra alle sider, analysere fordele og ulemper, og komme frem til gode løsningsmuligheder. Du besidder en naturlig følsomhed og empati, så du forstår at menneskelige værdier altid bør komme først. Du kæmper hårdt for dine egne overbevisninger, for du er klar over din egen begavelse.

Plakaten forestiller det grafiske symbol for stjernetegnet for Jomfru. Symbolets grafiske form er dannet af teksten, som beskriver Jomfru-stjernetegnets unikke karakteristika. Enkelte ord, som er særligt fremherskende for Jomfruen, er fremhævede i sort farve.

Køb en plakat som en gave til dig selv med dit eget stjernetegn, eller som en personlig gave til én, som du har kær. Plakaten kan også købes indrammet, og er det en gave, sender vi gerne direkte til modtageren.

Adskillige mennesker læser deres horoskop, enten hvis de falder over det i et ugeblad, eller på nettet. Knap så mange vil tilstå, at de ligefrem tror på astrologi. Det er dog, for et stort antal af mennesker, nysgerrigheden, og de påfaldende ligheder, som beskrives om éns stjernetegn, som er bidragende til, at så mange mennesker ikke helt kan lade være med, lige at læse horoskopet.

Jomfruen: 23. august – 22. september

Genre: Astrologi, spiritualitet, tro

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også