Jomfru – Stjernetegn plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet Jomfruen.

Ryd
Varenummer (SKU): JOMFRU-000 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Jomfru, stjernetegn-plakat

Få dit stjernetegn, her er det Jomfru, som stjernetegn-plakat. Teksten beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for dette stjernetegn. Forneden kan du læse om de unikke karakteristika, der er kendetegnede for netop dette stjernetegn.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

Teksten på plakaten:

Jomfru

Jomfruen er arbejdsom og analytisk i sin natur. Du er jordbunden og flittig med en udpræget sans for detaljeorienteret arbejde.  Som Jomfru har du ofte en følelse af, at du er kommet på jorden for at hjælpe og støtte andre, hvilket du også ofte gør. Jomfruen besidder fantastiske analytiske evner og en stor begavelse. Dine analytiske evner er en gave for familien, for du er virkelig god til se en situation fra alle sider, analysere fordele og ulemper, og komme frem til gode løsningsmuligheder. Du besidder en naturlig følsomhed og empati, så du forstår at menneskelige værdier altid bør komme først. Du kæmper hårdt for dine egne overbevisninger, for du er klar over din egen begavelse.

Plakaten forestiller det grafiske symbol for stjernetegnet for Jomfru. Symbolets grafiske form er dannet af teksten, som beskriver Jomfru-stjernetegnets unikke karakteristika. Enkelte ord, som er særligt fremherskende for Jomfruen, er fremhævede i sort farve.

Køb en plakat som en gave til dig selv med dit eget stjernetegn, eller som en personlig gave til én, som du har kær. Plakaten kan også købes indrammet, og er det en gave, sender vi gerne direkte til modtageren.

Adskillige mennesker læser deres horoskop, enten hvis de falder over det i et ugeblad, eller på nettet. Knap så mange vil tilstå, at de ligefrem tror på astrologi. Det er dog, for et stort antal af mennesker, nysgerrigheden, og de påfaldende ligheder, som beskrives om éns stjernetegn, som er bidragende til, at så mange mennesker ikke helt kan lade være med, lige at læse horoskopet.

Jomfruen: 23. august – 22. september

Genre: Astrologi, spiritualitet, tro

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Jomfru

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.