Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

De vildeste fugle – Michael Falch plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med Michael Falchs “De vildeste fugle”.

Ryd
Varenummer (SKU): DEVILD-007 Kategorier: , , Tag:

Plakat med De vildeste fugle af Michael Falch

Plakat med De vildeste fugle af Michael Falch. Sangen udkom i 1988 på Michael Falchs tredje studiealbum. Albummet hedder også “De vildeste fugle”.

Den smukke sang handler om paradokset mellem udlængsel og hjemlængsel. Her kan Songshape præsentere plakaten til den smukke sangtekst.

Michael Falch er kendt som soloartist, såvel som forsanger i bandet Malurt. Han har turneret med vennerne Poul Krebs og Steffen Brandt under navnet: De Tre Tenorer.

Michael Falch er en habil og ivrig fodboldspiller. Hans verserende rygproblemer har imidlertid gjort, at han har måttet skrue lidt ned. Han sørger for at passe sin fodboldtræning, og han spiller for Boeslunde Boldklubs veteranhold med nummer 11 på trøjen.

Sammen med brødrene Michael og Brian Laudrup og Tommy Christensen har Michael Falch arrangeret velgørende fodboldkampe. De kaldte projektet ShowStars. Det stod på i 12 somre. Overskuddet fra arrangementerne er gået til at støtte arbejdet omkring børn og unge. Brødrene Laudrup spillede med Michael Falch, og et bredt udvalg af danske musikere, fodboldstjerner og berømte skuespillere.

Til dronningens 75 års fødselsdag var Michael Falch en af de udvalgte musikere, som skulle optræde for majestæten i Musikhuset Aarhus.

Michael Falch er også skuespiller. Hvis du har set den ikoniske danske tv-serie Rejseholdet, har du helt sikkert set ham. Han spillede også med i filmen Mord i Mørket.

Plakaten forestiller en stor fugl, omgivet af en flok af mindre fugle.

Støt De Vilde Fugle
Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018. Projektet støtter familier, som lider under alkoholrelateret dysfunktion. Besøg hjemmesiden, ‘De Vildeste Fugle’ ved at klikke her.

Se andre Songshape-plakater med Michael Falch her:

Binder mig aldrig igen – Michael Falch plakat

Den eneste i verden – Michael Falch/Malurt plakat

Sommer på vej – Michael Falch plakat

Superlove – Michael Falch/Malurt plakat

Den der elsker livet – Michael Falch plakat

Min stjerne – Michael Falch plakat

I et land uden høje bjerge – Michael Falch plakat

Genre: dansk pop

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Se udvalget af rammer her

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Læs evt. mere om rettigheder her.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.