Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Livet handler om – plakat

157,00 kr.357,00 kr.

Plakat med “Livet handler om” – en enkel plakat i sort/hvid.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): LIVETH-000 Kategori:

Livet handler om, plakat med citat

 

Flot og enkel plakat med en sød og inspirerende om hvad Livet handler om.

Gaveide

Plakaten er en ideel gaveidé, til én du holder af eller måske til dig selv. Den kan opmuntre og inspirere. Plakaten kan let kombineres med andre af Songshapes plakater.

Plakatens tekst

Hele teksten på plakaten er, Livet handler om at lære at leve i nutiden, glæde sig til fremtiden og lære af fortiden.

Filosofien bag citatet

Det fine citat skal opmuntre os til at se lysere på tilværelsen. Leve i nuet. Vi skal kombinere fremtidsdrømmene med nutidsglæden. Kender du det? Man glemmer somme tider at glæde sig over hverdagen, imens man glæder sig til en fest, et endt studium, pensionisttilværelsen? Når man så endelig er der, til festen, med eksamensbeviset i hånden, eller i gang med livet som pensionist, kigger man med længsel tilbage på den tid, hvor man glædede sig til netop denne dag. Denne tid.

Songshapes medarbejdere taler tit om at fejre de små sejre.  Vi glæder os over en kunde, som siger noget positivt om vores produkt.

Vi lever efter den filosofi, at vi skal huske at sige gode og positive ting til hinanden. Glæde os over de små ting. Somme tider fejrer vi det med champagne, andre gange med te. Vi ser ikke blot frem mod et opnået resultat. Nej, vi glæder os over delresultaterne.

Forestil dig, du for eksempel vil forsøge at tabe dig 10 kilo. Eller 20. Husk at rose dig selv for hvert gram, du lykkes med at tabe. Du skal heppe på hvert gram, og ikke blot på det endelige mål. Så lever du i nutiden, glæder dig til fremtiden, og opnåelsen af det endelige mål, og har lært, at du ikke skal bevæge dig for lidt og spise som i fortiden.

 

Genre: digte, citater, boosts

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen