Hist hvor vejen slår en bugt – H.C. Andersen plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til H.C. Andersen “Hist, hvor vejen slår en bugt”.

Ryd
Varenummer (SKU): HISTHV-000 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Hist, hvor vejen slår en bugt, H.C. Andersen-musikplakat

Hist hvor vejen slår en bugt er skrevet af H.C. Andersen, og ifølge nogle kilder blev Hans Christian inspireret til at skrive denne tekst, da han sammen med sin mor gik forbi et gammelt hus i Ejlstrup på Fyn. Huset eksisterer eftersigende stadig i dag, men det er blevet ombygget og istandsat i 1974.

Plakaten forestiller et hus, som står på en bugtet vej. Husets grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i grønt.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Denne plakat er en sød og smuk gaveidé til børneværelset. Plakatens enkle, smukke, grafiske design gør, at den let kan matches med enten enkle farver, eller mere farverige plakater og pyntegenstande. Med plakaten hængende på væggen, bliver forældre og børn inspirerede til at synge sammen. Er plakaten en gave, sender Songshape, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Genre: børnesange, fællessang, Højskolesangbogen

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

 

 

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Hist, hvor vejen slår en bugt

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.