Svantes lykkelige dag – Benny Andersen plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Svantes lykkelige dag” af Benny Andersen.

Ryd

Beskrivelse

Svantes lykkelige dag, af Benny Andersen

Musikplakat med teksten til Svantes lykkelige dag, der er skrevet af Benny Andersen i 1972. Den er udgivet i forbindelse med samlingen Svantes viser – En sanghistorie. Den nu afdøde digter, Benny Andersen har haft et fint samarbejde med Povl Dissing. Sangen er blevet utrolig populær, og den er optaget i Højskolesangbogen.

Det er Povl Dissing som synger Svantes lykkelige dag.

Svantes lykkelige dag er en morgensang om hverdagens små glæder, der kaster et skær af lys over tilværelsen. Omkvædets varierende gentagelser har fået karakter af ordsprog: Livet, lykken og glæden er ikke det værste man har.

Den smukke plakat er et billede af en kaffekop med underkop. Og om lidt er kaffen klar, synger Povl Dissing. Det er sådan en dejlig linje, som de fleste nok har hørt. Teksten til sangen udgør kaffekoppen. Der er lavet et flot mønster inde i koppen og på underkoppen. Enkelte ord i sangteksten er fremhævede i blå.

Genre: visesang, højtidssang, højskolesang

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Svantes lykkelige dag

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.