Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

  • Plakatvæg
  • Rammer
  • Personlig plakat
  • Tilbud

Fotoplakat – Michael Falch close up – lodret

147,00 DKK347,00 DKK

Fotoplakat med Michael Falch.

Ryd
Varenummer (SKU): HPKMF1-062 Kategorier: , Tag:

Fotoplakat, Michael Falch

Fan og fotoplakat med Michael Falch

Er du fan af Michael Falch? Måske ønsker du at kombinere dine musikplakater fra Songshape med et eller flere fotos af dit idol? Nu har du muligheden, med de flotte Michael Falch fotoplakater .

Michael Falch har en skøn stemme og skriver god musik, og så er han jo også en rigtig pæn fyr. Vil du nyde hans kønne ansigt mens du hører hans musik, så køb denne fotoplakat med Michael Falch.

Michael Falch er en af Songshapes bestsellere. Han har en stor og loyal fanskare. Michael Falch er en alsidig kunstner. Han er en kreativ sjæl, som holder af at afprøve flere af sine talenter. Han er således ikke alene musiker og sanger. Han er også skuespiller og en talentfuld fodboldspiller. Dertil skal lægges, at han gerne vil hjælpe dem som har behov, og forneden her på siden, kan du se, at han donerer 15% af salget fra sine plakater til De Vildeste Fugle, en social forening, han har startet. Linket forneden forklarer mere om foreningen.

Plakaten er trykt på samme matte papir, som de øvrige musikplakater, som vi tilbyder hos Songshape, så det matcher i udtrykket, hvis de hænger/står ved siden af hinanden.

 

Fotograf

Billedet er taget af den professionelle fotograf, Hannah Paludan Kristensen. Billedet er godkendt og udvalgt i samarbejde med Michael Falch. Hannah er en velrenommeret fotograf, med et imponerende kunderegister. Hun er autodidakt fotograf, og hun har bevæget sig fra at lave bryllups- og studie-fotografi, til at arbejde på kontrakter for større virksomheder, som gerne vil have fotograferet deres arbejde. Desuden har Hannah fotograferet adskillige erhvervsfolk, komikere, sangere og musikere.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste fotos, og det kræver derfor tilladelse fra fotografen før billedet må anvendes. Songshape udgiver selvfølgelig kun billeder, som vi har fået tilladelse til at anvende.

Kunder, som så på dette produktet, så også på:

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.