Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Familiekalender med 12 sange fra Højskolesangbogen – 2021

150,00 kr.

2021 Familiekalender med 12 sange fra Højskolesangbogen

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): 2001KA-000 Kategorier: ,

2021 Familiekalender, Højskolesangbogen

2021 Familiekalender, Højskolesangbogen.

Familiekalenderen er en vægkalender. Den indeholder 12 plakater med kendte sange fra Højskolesangbogen. 12 sange som du helt sikkert kender og kan synge med på. Når året er gået, kan du vælge at klippe plakaterne ud (i A4 størrelse) og sætte dem i rammer eller samle dem i en grafisk sangbog med de 12 Højskolesange.

I 2021 kalenderen er der hver måned gjort plads til 5 navne, så hele din familie kan skrive sine aftaler i en fælles kalender, og dermed skabe et fælles overblik.

Denne kalender er en oplagt julegave til én du holder af, og den er også perfekt som adventsgave eller mandelgave.

Familiekalenderen er trykt på kraftigt bæredygtigt papir i en praktisk størrelse: 30×42 cm (A3).

Kalenderen indeholder følgende plakater/sangtekster:

Årets kalenders tema var et oplagt valg, da Jane, ejer og designer hos Songshape, skulle vælge, hvordan kalenderen for 2021 skulle se ud. Hun fortæller:

Sammen hver for sig

Året 2020 har været stærkt præget af Corona-virus, og de økonomiske og samfundsmæssige udfordringer det har måttet have. Jeg har dog gang på gang glædet mig over, hvordan danskerne har udvist samfundssind, næstekærlighed og fællesskab. Dette er kommet til udtryk ved hjælp af den grad af interesse i at hjælpe hinanden, men også ved at synge sammen, når Danmark synger fællessang.

Højskolesangbogens klassikere er blevet et udtryk for hvordan vi, i lille Danmark, er en stor nation, når det kommer til fællesskab. Også selvom det har måttet være under overskriften Sammen hver for sig. Med denne familiekalender håber jeg, at man kan vedligeholde den gode sangtradition med sine børn, bedsteforældre og nære relationer. Den skal minde os om, at vi danskere er en nation med rummelighed og nærvær.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også