My Girl and Me – Gangway plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til “My Girl and Me” af Gangway

Ryd
Varenummer (SKU): MYGIRL-041 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Musikplakat med “My Girl and Me” af Gangway

Sangen “My Girl and Me” med Gangway som musikplakat. Albummet,  udkom i 1986, og det bærer titlen: “Sitting In The Park”. Sangen “My Girl and Me” er, sammen med Mountain Song, de største hits fra bandet.  Vi er så heldige at Songshape også har rettigheder til at sælge “Mountain Song” som plakat. Den kan du finde lige her:

Mountain Song – Gangway plakat

Den genkendelige britiske indie-pop-sound sidder Gangway solidt på, på den danske musikscene. Bandet har udgivet ny musik, efter en længere pause. Faktisk er der 23 år imellem Gangways seneste to albumudgivelser, men de er tilbage i topform. Måske har du hørt det nye hit i radioen? “Colourful Combinations”…

Gangway har skrevet adskillige hits. Du har garanteret hørt en masse af Gangways sange, som flittigt bliver spillet på nationale, såvel som lokale radiostationer. Musikken er præget af engelsk indie-musik, og man kan hurtigt høre den specielle Gangway-lyd, når man hører musikken i radioen. Mange ville nok sammenligne Gangways specielle lyd med bands som Pet Shop Boys og Madness. Altså den såkaldte Brit-pop-genre. Denne musikgenre vandt frem i de sene 1980’ere og tidlige 1990’ere.

1993 var et stort år for Gangway. De vandt en masse Danish Music Awards for deres musik: Årets Danske Gruppe, Årets Danske Rockudgivelse (for “Happy Ever After”), Årets Danske Musikvideo (for “Mountain Song”) og Årets Danske Sangskriver (Henrik Balling).

Plakaten indeholder teksten til hele sangen i form af en vinflaske, og ved siden af står et glas med rødvin.

Den perfekte gaveidé til enhver fan af Gangway.

Genre: brit-pop, indie, synthpop, New Wave

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

My Girl and Me

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.