Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

  • Plakatvæg
  • Rammer
  • Personlig plakat
  • Tilbud

Han tog et nattog – Souvenirs plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten til “Han tog et nattog” af Souvenirs.

Ryd
Varenummer (SKU): HANTOG-023 Kategorier: , Tag:

Han tog et nattog, The Souvenirs-plakat

Han tog et nattog, The Souvenirs plakat.

Musikplakat med teksten til Han tog et nattog, der er skrevet og sunget af den danske popduo Souvenirs.

Souvenirs består af ægteparret Sofie Bonde og Nils Torp, og sangen er skrevet sammen med Johnny Voss. Bandet har desuden udgivet hittene Jeg troed’ du var hos Michael og Jeg hader Susanne. I 1997 lavede de titelsangen til biograf-filmen Hannibal og Jerry. The Souvenirs har i alt udgivet 11 albums. De er alle med musik på dansk. Det første album udkom i 1996, og det seneste udkom i 2016.

På bandets hjemmeside beskriver de dem selv således:

Da Souvenirs slog igennem i 94, var interessen for den dansksprogede sang nede i en bølgedal. Det rettede duoens mundrette, poetiske og sært socialsurrealistiske tekster til dels op på. Kombinationen af Torps melodisk sikre pophåndværk og Bondes næsten bevidst uskyldsrene sopran skaffede Souvenirs et gennembrud hos både publikum og anmeldere, som de siden konsoliderede med en række hitsingler og et utal af liveoptrædender over det ganske land. Med udgangspunkt i landsbyen Suldrup i Himmerland har gruppen formået at gøre sig til talsmænd for livet i provinsen uden at snobbe hverken op- eller nedad, og deres tekstunivers er præget af en lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere – der jo sjældent er så almindelige endda.

Plakaten forestiller et flot, smart tog. Teksten til sangen udgør den grafiske form af den nederste del af toget.

Denne plakat er en sød og personlig gave til én som elsker denne sang. Plakaten kan også købes indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren.

Genre: pop, dansk pop, dansk musik, radiohit

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Kunder, som så på dette produktet, så også på:

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.