Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Han tog et nattog – Souvenirs plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Han tog et nattog” af Souvenirs.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): HANTOG-023 Kategorier: , Tag:

Han tog et nattog, The Souvenirs-plakat

 

Han tog et nattog, The Souvenirs plakat.

Musikplakat med teksten til Han tog et nattog, der er skrevet og sunget af den danske popduo Souvenirs.

Souvenirs består af ægteparret Sofie Bonde og Nils Torp, og sangen er skrevet sammen med Johnny Voss. Bandet har desuden udgivet hittene Jeg troed’ du var hos Michael samt Jeg hader Susanne. I 1997 lavede de titelsangen til biograf-filmen Hannibal og Jerry. The Souvenirs har i alt udgivet 11 albums. De er alle med musik på dansk. Det første album udkom i 1996, og det seneste udkom i 2016.

På bandets hjemmeside beskriver de dem selv således:

Da Souvenirs slog igennem i 94, var interessen for den dansksprogede sang nede i en bølgedal. Det rettede duoens mundrette, poetiske og sært socialsurrealistiske tekster til dels op på. Kombinationen af Torps melodisk sikre pophåndværk og Bondes næsten bevidst uskyldsrene sopran skaffede Souvenirs et gennembrud hos både publikum og anmeldere, som de siden konsoliderede med en række hitsingler og et utal af liveoptrædener over det ganske land. Med udgangspunkt i landsbyen Suldrup i Himmerland har gruppen formået at gøre sig til talsmænd for livet i provinsen uden at snobbe hverken op- eller nedad, og deres tekstunivers er præget af en lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere – der jo sjældent er så almindelige endda.

Plakaten med Han tog et nattog forestiller et flot, smart tog. Teksten til sangen udgør den grafiske form af den nederste del af toget.

Denne plakat er en sød og personlig gave til én som elsker denne sang. Plakaten kan også købes indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren.

 

Genre: pop, dansk pop, dansk musik, radiohit

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også