Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Plakat som hylder din kæreste

157,00 kr.357,00 kr.

kæreste plakat personlig gave ide

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): KAERES-000 Kategori: Tag:

Plakat som hylder din kæreste

Plakat som hylder din kæreste.

Her er en smuk grafisk plakat med en hyldest til kæresten.

Teksten er skrevet af Therese Hasberg Avril, og den indeholder en skøn tekst med alle de gode argumenter for at din kæreste er den bedste i verden.

Teksten på plakaten er:

Kæreste

Du er noget særligt for mig. Jeg kan fortælle dig alt. Den kærlighed jeg føler for dig, er større end jeg kunne have forestillet mig. Jeg drømmer om, at være sammen med dig til vi bliver gamle. Du får mig til at føle mig elsket, set og hørt. Med dig kan jeg være mig selv, og jeg ved, du griber mig, omfavner mig og elsker mig. Du er noget helt unikt for mig. Du er fantastisk, og jeg er så lykkelig for, at du er min, min dejlige, smukke kæreste.

Kæresteplakaten er en sød og personlig gave til din kæreste. Det er en nedskrevet påmindelse om, at din kæreste betyder meget for dig. Den er en fin gave til Valentine’s Day, jul, fødselsdag eller til en dag, hvor du har lyst til at vise din kærlighed til din kæreste.

Songshape indrammer gerne din plakat for dig.

Se andre familieplakater i samme serie:

Mor/Far

Hustru/Mand/Kæreste

Datter/Søn

Barnebarn

Veninde/Ven

Mormor/Farmor/Bedstemor

Morfar/Farfar/Bedstefar

Søster/Bror

Nevø/Niece

Nabo

 

Om forfatteren, Therese Hasberg Avril
Therese, selverklæret sprognørd, Cand.Mag., rejselysten med 13 års bosættelse i Dubai, mode og trendinteresseret, dårlig til at bage, god til børn, mor, veninde, fitnessudøver og meget snakkesalig, har skrevet teksterne til en række af Songshapes plakater. Therese siger selv: ”Jeg er opvokset i et bibliotek, med en far som læste konstant, og som gav mig lysten til at læse og skrive fra en tidlig alder. Jeg forholder mig kritisk til kedelige tekster, ser det som min opgave at skrive forståeligt, omfattende, underfundigt og nærværende. Jeg elsker bare at skrive.”

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også