Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Under stjernerne på himlen – Rasmus Seebach plakat

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med sangteksten til Rasmus Seebachs’ “Under stjernerne på himlen”.

Ryd

Under stjernerne på himlen, Tommy/Rasmus Seebach-plakat

 

Under stjernerne på himlen er skrevet af Keld Heick og komponeret af Tommy Seebach, som i 1993 stillede op til det danske Melodi Grand Prix og vandt. Ved Eurovision Song Contest fik sangen en 22. plads.

Under stjernerne på himlen er en vuggevise, som er skrevet til Tommy Seebachs datter, Marie.

Tommy Seebachs søn, Rasmus Seebach udgav Under stjernerne på himlen i 2011 på sit andet studiealbum Mer’ end kærlighed. Det er nok denne version, som er blevet mest populær blandt danskerne. Den høres ofte i radioen, og det er ikke overraskende at den er blevet streamet så mange gange, at Rasmus Seebach har opnået en guldplade for sin version af sangen.

Den smukke grafiske plakat med teksten til den smukke vuggevise forestiller en seng, hvorover der hænger en stor og nogle mindre stjerner. Den store stjernes grafiske form er dannet af teksten til sangen. I sengen ligger en person og sover sødt. Farverne er holdt i grå, og enkelte ord er fremhævede i blåt.

Denne plakat med teksten til Under stjernerne på himlen er en utrolig sød gaveidé til et én, som er fan af Tommy og/eller Rasmus Seebach. Hos Songshape synes vi også, det er en sød plakat at have hængende på børneværelset. Plakaten kan inspirere til, at mor og far synger sangen, og lærer barnet at synge med, om aftenen inden det er tid til at sove.

 

Genre: pop, dansk pop, dansk musik, Melodi Grand Prix

Andre kunder ser også

Scroll til toppen