Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Keld Heick

En Kreativ og Tidløs Musikalsk Legende

Keld Heick har formået at fortrylle os med sin kreative musik gennem flere årtier. Med sin enestående stemme og hjertevarme tekster har Keld Heick efterladt et uudsletteligt aftryk i dansk musikhistorie.

Keld Heick – Et Musikalsk Multitalent

Keld Heick er en sand musikalsk legende og en af de mest alsidige kunstnere i Danmark. Han har ikke kun optrådt som solist, men også som en del af den ikoniske duet, Keld & Hilda, sammen med sin kone, Hilda Heick. Hans evne til at skabe en dyb forbindelse til publikum med sin varme stemme og indlevende optræden har gjort ham til en af landets mest elskede musikere.

En Hyldest til Danske Grand Prix-Sange

Keld Heick har også efterladt et stort fodaftryk inden for dansk Grand Prix-historie. Som sangskriver har han skabt adskillige bidrag til konkurrencen, herunder Disco Tango, der blev sunget af Tommy Seebach og blev en stor succes i Eurovision Song Contest. Hans bidrag til den danske Grand Prix-tradition er en hyldest til hans kreative evner og betydning for dansk musik.

Afsluttende tanker

Keld Heick er en sand musikalsk skat for Danmark. Hans talent som sanger og sangskriver har givet os uforglemmelige sange og dybt berørt vores hjerter. Lad os sammen hylder Keld Heick og hans enestående musik, der vil forblive en del af dansk musikhistorie og fortsat bringe glæde og inspiration til musikelskere verden over. Hans tidløse sange vil fortsætte med at blomstre og fortrylle kommende generationer.

Viser alle 10 resultater

 • Plakat med sangteksten til "Da farfar var ung" af To jyder/Keld Heick
  Dansk musik

  Da farfar var ung – To jyder plakat

  197,00 kr.397,00 kr.
  Se mere
 • Smuk plakat med Kirsten og Sørens sangtekst "det lige dét" opsat i grafisk form, som danner et spørgsmålstegn.
  Dansk musik

  Det’ lige det – Kirsten & Søren plakat

  197,00 kr.397,00 kr.
  Se mere
 • Smuk plakat med Tommy Seebachs melodi grand prix hit "disco tango" opsat i grafisk form, som danner en silhuet af en danser med trompetbukser.
  Dansk musik

  Disco Tango – Tommy Seebach plakat

  197,00 kr.397,00 kr.
  Se mere
 • Smuk og enkel plakat med teksten fra John Mogensens "så længe jeg lever" opsat i grafisk form så teksten danner et billede af et hjerte.
  Dansk musik

  Do you speak English – Keld og Hilda plakat

  197,00 kr.397,00 kr.
  Se mere
 • Smuk plakat med Lonnie Devantiers melodi grand prix hit "hallo, hallo" opsat i grafisk form, som danner et gammeldags telefonrør.
  Dansk musik

  Hallo hallo – Lonnie Devantier plakat

  197,00 kr.397,00 kr.
  Se mere
 • Smuk og ikonisk plakat med Tommy Seebachs melodi grand prix hit "krøller eller ej" opsat i grafisk form, som danner et portrætbillede.
  Dansk musik

  Krøller eller ej – Tommy Seebach plakat

  197,00 kr.397,00 kr.
  Se mere
 • Smuk plakat med Kirsten og Sørens sangtekst "sku du spørge fra nogen" opsat i grafisk form, som danner et spørgsmålstegn
 • Plakat med sangteksten til Rasmus Seebachs' “Under stjernerne på himlen”.
 • Smuk plakat med Birthe Kjærs evergreen "vi maler byen rød" opsat i grafisk form, som danner en palet med røde farveklatter og en rød skyline.
  Birthe Kjær

  Vi maler byen rød – Birthe Kjær plakat

  197,00 kr.397,00 kr.
  Se mere
 • Plakat med sangteksten til Keld Heicks “Vi skal gå hånd i hånd”.
  Dansk musik

  Vi skal gå hånd i hånd – Keld & The Donkeys plakat

  197,00 kr.397,00 kr.
  Se mere