Disco Tango – Tommy Seebach plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Tommy Seebachs’ “Disco Tango”.

Ryd
Varenummer (SKU): DISCOT-009 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Disco tango, Tommy Seebach-plakat

Disco Tango er den danseglade sang sunget af Tommy Seebach ved Dansk Melodi Grand Prix 1979, hvor den vandt. Ved Eurovision Song Contest fik den en 6. plads.

Sangen er er skrevet af den flittige sangskriver Keld Heick, og den beskriver en pige, som danser til diskomusik om natten, og om dagen lytter til Beethoven.

Tommy Seebach og Keld Heick er begge meget flittige deltagere i Melodi Grand Prixet, hvor de begge har optrådt mange gange. Keld Heick har optrådt fire gange, og ni gange haft en sang med til Melodi Grand Prix. Tommy Seebach, kongen af Melodi Grand Prix, har optrådt otte gange ved begivenheden. De fleste af teksterne har han skrevet i samarbejde med Keld Heick. Han er tre gange løbet med sejren.

Du kan forevige sangteksten ved at udsmykke din væg med denne plakat, hvor sangteksten indgår i form af en diskodronning.

Plakaten forestiller en kvinde og en discokugle. Kvindens har et stort flot hår, og på benene har hun trompetbukser, som var højeste mode i 1979. Hun lade den ene hånd hvile på hoften, og hun vægter sine ben forskelligt, så der opstår en dynamisk oplevelse i plakaten. Kvindens grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Genre: dansk musik, dansk pop, melodi grand prix

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Disco Tango

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.