Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Disco Tango – Tommy Seebach plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Tommy Seebachs’ “Disco Tango”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Disco tango, Tommy Seebach-plakat

 

Disco Tango er den danseglade sang sunget af Tommy Seebach ved Dansk Melodi Grand Prix 1979, hvor den vandt. Ved Eurovision Song Contest fik den en 6. plads.

Sangen er er skrevet af den flittige sangskriver Keld Heick, og den beskriver en pige, som danser til diskomusik om natten, og om dagen lytter til Beethoven.

Tommy Seebach og Keld Heick er begge meget flittige deltagere i Melodi Grand Prixet, hvor de begge har optrådt mange gange. Keld Heick har optrådt fire gange, og ni gange haft en sang med til Melodi Grand Prix. Tommy Seebach, kongen af Melodi Grand Prix, har optrådt otte gange ved begivenheden. De fleste af teksterne har han skrevet i samarbejde med Keld Heick. Han er tre gange løbet med sejren.

Du kan forevige sangteksten ved at udsmykke din væg med denne plakat, hvor sangteksten indgår i form af en diskodronning.

Plakaten forestiller en kvinde og en discokugle. Kvindens har et stort flot hår, og på benene har hun trompetbukser, som var højeste mode i 1979. Hun lade den ene hånd hvile på hoften, og hun vægter sine ben forskelligt, så der opstår en dynamisk oplevelse i plakaten. Kvindens grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

 

Genre: dansk musik, dansk pop, melodi grand prix

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også