Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Krøller eller ej – Tommy Seebach plakat

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med sangteksten til Tommy Seebachs’ “Krøller eller ej”.

Ryd

Krøller eller ej – Tommy Seebach-plakat

 

Krøller eller ej er den skønne sang, som Tommy Seebach vandt Dansk Melodi Grand Prix med i 1981. Han sang den sammen med Debbie Camerons, og den blev en sand landeplage.

Sangteksten er skrevet af Keld Heick og handler om, hvordan vi alle elsker vores børn – uanset udseende.

Keld Heick, som har skrevet sangen, kan man vist godt kalde for Mr. Dansk Melodi Grand Prix. Han har skrevet et hav af hits, blandt andet vindersangen fra 1979, Disco Tango, som blev sunget af Tommy Seeback. Keld Heick mener selv, han har skrevet mere end 2000 sangtekster. Udover at skrive sange, blev  Danmark først introducerede til ham, da han optrådte med The Donkeys. I 1976 besluttede Keld Heick sig dog for, at forene familie og arbejdsliv. Han udgav sangen Do You Speak English, med sin kone Hilda Heick. De optrådte dog ikke sammen live før 1981, men siden da, har de dannet professionelt parløb i mange sammenhænge. Sammen har de datteren Anette Heick. Hun er også noget ved musikken, og er således sangerinde, skuespiller (og journalist). Hun optræder i teater, i musicals, og på tv. Sammen med sin mor, var de værtinder for Det Danske Melodi Grand Prix i 2016.

Du kan her købe en grafisk plakat, hvor teksten til Krøller eller ej udgør den grafiske form af et ansigt. Rundt om ansigtet er der et væld af krøller. Håret er skulderlangt, og krøllerne er bløde, og omkranser ansigtet på smukkeste vis. Enkelte af ordene i sangens tekst er fremhævede i rødt.

 

Genre: pop, dansk pop, melodi grand prix

Andre kunder ser også

Scroll til toppen