Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Da farfar var ung – To jyder plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten til “Da farfar var ung” af To jyder/Keld Heick

Ryd
Varenummer (SKU): DAFARF-030 Kategorier: , Tags: ,

Da farfar var ung, To jyder-plakat

Da farfar var ung, To jyder-plakat. Sangen er skrevet af den, i den periode, særdeles flittige dansktophitmager, Thøger Olesen og sunget af bl.a. To jyder og Keld Heick. Sangen synges af Anthony Bjerregaard, som, da sangen blev indspillet, var blot 25 år gammel.

Da farfar var ung, opnåede i den første uge en andenplads, men allerede ugen efter, vippede den daværende nummer et af pinden, og i de følgende 13 uger lå den trygt og godt som nummer et. Legendariske Jørn Hjorting var dengang vært på Dansktoppen i radioen.

Sangen er fra 1974, og handler om dengang ‘farmor og farfar’ mødte hinanden. Den fortæller om livet dengang. Hvordan mødte man hinanden? Hvordan var dagligdagen? Anthony Bjerregaards jyske dialekt synger fint om livet da farfar var ung.

Plakaten forestiller et forelsket par, farmor og farfar, i en kærlig omfavnelse. Skal du til sølv eller guldbryllup hos farmor og farfar, er denne plakat en fin og kærlig gaveide.

Genre: pop, dansk pop, dansktop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

 

Læs mere om rettigheder her.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Se udvalget af rammer her

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Læs evt. mere om rettigheder her.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.