Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Da farfar var ung – To jyder plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Da farfar var ung” af To jyder/Keld Heick

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): DAFARF-030 Kategorier: , Tags: ,

Da farfar var ung, To jyder-plakat

 

Da farfar var ung, To jyder-plakat. Sangen er skrevet af den, i den periode, særdeles flittige dansktophitmager, Thøger Olesen og sunget af bl.a. To jyder og Keld Heick. Sangen synges af Anthony Bjerregaard, som, da sangen blev indspillet, var blot 25 år gammel.

Da farfar var ung, opnåede i den første uge en andenplads, men allerede ugen efter, vippede den daværende nummer et af pinden, og i de følgende 13 uger lå den trygt og godt som nummer et. Legendariske Jørn Hjorting var dengang vært på Dansktoppen i radioen.

Sangen er fra 1974, og handler om dengang ‘farmor og farfar’ mødte hinanden. Den fortæller om livet dengang. Hvordan mødte man hinanden? Hvordan var dagligdagen? Anthony Bjerregaards jyske dialekt synger fint om livet da farfar var ung.

Plakaten med Da farfar var ung forestiller et forelsket par, farmor og farfar, i en kærlig omfavnelse. Skal du til sølv eller guldbryllup hos farmor og farfar, er denne plakat en fin og kærlig gaveide.

 

Genre: pop, dansk pop, dansktop

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også