Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Do you speak English – Keld og Hilda plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten til Keld og Hildas “Do you speak English”.

Ryd
Varenummer (SKU): DOYOUS-009 Kategorier: , , , Tags: ,

Do You Speak English, plakat

Do You Speak English, plakat.

Do you speak English er den søde kærlighedssang skrevet af Keld Heick. Sangen synger Keld Heick sammen med sin kone, Hilda Heick, som debuterede som sangerinde med denne sang i 1976. Forinden havde Keld Heick ernæret sig som sanger i bandet The Donkeys.

Keld og Hilda er nærmest synonymt med dansktop. De er det ikoniske par, som med deres datter, Anette Heick, leverer den musikalske familiedrøm. Alle tre familiemedlemmer, har sunget og spillet sammen, samtidig med, at de hver for sig har dyrket musikken ligeså. Anette Heick arbejder som journalist, skuespiller, sanger og tv-vært. Anette og Hilda Heick præsenterede således Det Danske Melodi Grand Prix sammen i 2016. Keld Heick er nærmest Mr Dansk Melodi Grand Prix. Han har skrevet utallige sange, til grand prixet, og han har selv været vært i  1993, 1999 og i 2001. Det er Keld Heick som skrev Tommy Seebachs vindersang Disco Tango, fra 1979.

Indret dit hjem med denne plakat, hvor sangtesten indgår i form af et hjerte.

Plakaten forestiller et hjerte. Hjertets grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord i teksten er fremhævede i rødt. Under hjertet er to Union Jacks. Union Jack er Storbrittaniens flag. Storbrittanien er sammenslutningen af landende, England, Nordirland, Skotland og Wales.

Plakaten er en sød og personlig gaveidé til en Keld og Hilda-fan. Eller til én, som er glad for at tale engelsk.

 

Genre: dansk musik, pop, dansktop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Se udvalget af rammer her

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Læs evt. mere om rettigheder her.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.