Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

  • Plakatvæg
  • Rammer
  • Personlig plakat
  • Tilbud

Hallo hallo – Lonnie Devantier plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten til Lonnie Devantiers “Hallo hallo”.

Ryd

Hallo Hallo, Lonnie Devantier-plakat

Hallo hallo er skrevet af Keld Heick og sunget af Lonnie Høgh Devantier Askou Kjer – bedre kendt som Lonnie Devantier. Sangen blev nummer 1 ved Dansk Melodi Grand Prix i 1990. Hallo hallo fik en 8. plads i Eurovisionens Melodi Grand Prix samme år i Zagreb.

De fleste danske piger født i 60’erne eller 70’erne har nok skrålet med på denne ørehænger, som handler om en pige, der ikke gider tale med en telefonsvarer.

Keld Heick, som har skrevet sangen, kan man vist godt kalde for Mr Dansk Melodi Grand Prix. Han har skrevet et hav af hits, blandt andet vindersangen fra 1979, Disco Tango, som blev sunget af Tommy Seeback. Keld Heick mener selv, han har skrevet mere end 2000 sangtekster. Udover at skrive sange,blev  Danmark først introducerede til ham, da han optrådte med The Donkeys. I 1976 besluttede Keld Heick sig dog for, at forene familie og arbejdsliv. Han udgav sangen Do You Speak English, med sin kone Hilda Heick. De optrådte dog ikke sammen live før 1981, men siden da, har de dannet professionelt parløb i mange sammenhænge. Sammen har de datteren Anette Heick. Hun er også noget ved musikken, og er således sangerinde, skuespiller (og journalist). Hun optræder i teater, i musicals, og på tv. Sammen med sin mor, var de værtinder for Det Danske Melodi Grand Prix i 2016.

Nu kan du forevige sangen i form af plakatkunst, hvor sangteksten indgår i designet.

Plakaten forestiller et telefonrør. Teksten til sangen udgør telefonrørets grafiske form. Over telefonrøret, i mindre størrelse, er en gammeldags telefonboks.

Genre: dansk pop, pop, melodi grand prix

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Kunder, som så på dette produktet, så også på:

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.