Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Danse i måneskin – Trine Dyrholm plakat

157,00 kr.357,00 kr.

Plakat med sangteksten til Danse i måneskin af Trine Dyrholm.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +107kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): DANSEI-026 Kategorier: , , , Tag:

Danse i måneskin, plakat

 

Danse i måneskin er den søde sang, som Trine Dyrholm stillede op med til Dansk Melodi Grand Prix i 1987. Den herlige sang opnåede en tredjeplads. Den dag i dag er den stadig en af de populæreste numre fra Melodi Grand Prix-genren.

I forbindelse med Fællessang på DR1 om fredagen i efteråret 2020, optrådte Trine Dyrholm igen med Danse i måneskin akkompagneret af Frans Bak på klaver og kor. Hele Danmark sang med.

Trine Dyrholm kan stadig synge, selvom hun nu til dags mest optræder som skuespillerinde. Hun er en af dansk films Grand Dames, og hun har høstet anerkendelse og en flot buket af priser og statuetter. Hun er også kendt fra danske tv-serier, heriblandt Arvingerne, Taxa, Ditte og Louise og Langt fra Las Vegas. Hun har modtaget syv Bodil-priser og 10 Robert-priser. Dermed er hun den mest vindende danske skuespillerinde nogensinde ved de danske Robert-prisuddelinger. I 2016 modtog hun en Sølvbjørn for sin medvirken i Kollektivet af Thomas Vinterberg. Hun har optrådt med Anders og Peter Lund Madsen, som også er repræsenteret hos Songshape med plakaten til sangen Stille i verden.

Den smukke grafiske plakat forestiller et par, som holder om hinanden. De ser forelsket på hinanden, og over dem hænger fuldmånen. Fuldmånens grafiske form er dannet af teksten til Danse i måneskin.

Sangen er skrevet af Frans Bak og Per Jr. Nielsen.

Danse i måneskin er optaget i kulturkanonen.

 

Genre: dansk musik, pop, dansktop

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen