Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Vædder – Stjernetegn plakat

150,00 kr.357,00 kr.

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet “Vædderen”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): VAEDDE-000 Kategori: Tag:

Vædderen, stjernetegn-plakat

 

Få dit stjernetegn, her er det Vædderen, som plakat. Teksten beskriver de egenskaber, der er kendetegnende stjernetegnet. Vædderen er et spændende stjernetegn.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

Plakatens tekst:

Vædderen:

Vædderen er lederen, og igangsætteren. Du kan og vil helst selv. Du har en kæmpe portion energi, og er fuld af gåpåmod. Du har en magnetisk udstråling, som virker dragende på dem, som møder dig. Vædderens karakter er kendetegnet af at have en gennemslagskraft, styrke og energi, som ikke mange besidder. Vædderen er fuld af gode ideer – en opfindertype. Du kan slet ikke lade være med at få gode ideer. Du er innovativ, og er rigtig god til kombinere dine lederevner med nytænkning. I kærlighed og kontakt med omverdenen er Vædderen sensuel og tiltrækkende, og din udstråling er stærkt præget af en fantastisk selvtillid, som gør dig helt uimodståelig. Vædderen er fuld af liv og energi. Der skal helst ske noget hele tiden, og man finder ikke Vædderen flydende på sofaen en hel søndag. Vædderen er romantisk anlagt, og når du har fundet din partner, er du dedikeret til det forhold, og til kærligheden til partneren. Vædderen er trofast og loyal, og du ser ikke til anden side, når du har fundet den person, du vil dele livet med.

Køb en plakat med dit eget stjernetegn eller som en personlig gave til én som du har kær. Denne plakat vil vække stor glæde hos din astrologiinteresserede ven eller veninde. Plakaten kan også købes indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive at købe en personlig gave.

Plakaten forestiller det astrologiske symbol for stjernetegnet for Vædderen. Symbolets grafiske form er dannet af teksten, som beskriver Vædderens specielle karakteristika. Enkelte ord er fremhævede i sort farve.

Vædderen: 20. marts – 19. april

Genre: astrologi, spiritualitet, tro

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også