Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Livet skal leves – Mikkel Bering plakat

157,00 kr.357,00 kr.

Plakat med "Livet skal leves" af Mikkel Bering
Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): LIVETS-017 Kategori: Tag:

Livet skal leves, Mikkel Bering-plakat

 

Livet skal leves-plakaten indeholder citater taget fra Mikkel Berings bog, Drømme i kø. 

Mikkel Bering beskæftiger sig med håndværk, design og produktudvikling, og har sideløbende udviklet sig humanistisk og kreativt.  I hans tekster ser han tidens presserende problemstillinger gennem sin kreative prisme, og han giver indsigtsfulde og overraskende bud på, hvordan vi med enkle greb kan øge vores livsduelighed. Mikkel Bering er altså en mand, som ikke lader sig begrænse. Han krydser sine talenter på tværs af de faglige skel. Han har designet tilbehør til vin, og han har designet en knage for firmaet The Oak Men.

Teksterne favner bredt. De handler om livet på godt og ondt. De er alle skrevet med et glimt i øjet. Man kan kun sige, at Mikkel Bering ikke er bange for at udfordre sig selv, og leve livet, få det meste ud af det liv, vi har.

Idéen med Livet skal leves er ikke at give en facitliste, men snarere en påmindelse om, at vi alle bør huske at elske, undskylde, værdsætte, tilgive, hjælpe, lege, og ikke mindst gå efter de drømme der, utvivlsomt, eksisterer i ethvert menneskes liv.

Plakaten er en masse boosts, citater, som minder dig om, at man skal huske at leve livet. Disse citater skal inspirere og give håb. Citaterne skiller sig ud fra hinanden, ved at være forskellige i font-størrelse, nogle er skrevet i grønt, andre med fed skrift.

Plakaten er en ideel gaveidé til én du holder af eller måske til dig selv. Den kan opmuntre og inspirere. Det er en sød og personlig gave, til én, som du synes har det svært, eller som du synes, modsat, er én som forstår at leve livet.

Songshape sender gerne direkte til modtageren. Vi har også flotte rammer, så den fine plakat kan blive indrammet. Nemmere kan det ikke blive.

 

Genre: digte, boosts

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen