I østen stiger solen op plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Ingemanns I østen stiger solen op. 

Ryd
Varenummer (SKU): IOESTE-000 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

I østen stiger solen op, plakat med sangen af B.S. Ingemann

 

I østen stiger solen op er den smukke og velkendte salme, som er skrevet af den folkekære B. S. Ingemann i 1837. Den underliggende musik til salmen, som er den som oftest bruges, er skrevet af C.E.F. Weyse.

Sangen er en del af Morgensange til børn, som er en samling af syv sange, én til hver af ugens dage. I østen stiger solen op er onsdagssangen.

Salmen er flittigt sunget i de danske folkekirker, samt i de fleste folkeskoler. Den er en populær sang, på de danske højskoler og efterskoler. Ofte bruges den som morgensang, fordi den netop omhandler dagens begyndelse.

Plakaten forestiller en smuk solopgang. Den stigende sol har orange stråler, som lyser fra den. Solens grafiske form er dannet af teksten til salmen. Enkelte ord er fremhævede i gul farve.

Denne plakat er en sød og smuk gaveidé til børneværelset, eller til din ven eller veninde, som holder meget af at synge med andre mennersker. Med denne plakat på væggen, inspireres man forhåbentligt til at synge mere, og den smukke sol spreder lys og glæde, selv i den mørke tid.

Plakaten kan også købes indrammet, og er det en gave, sender vi, naturligvis, gerne direkte til modtageren.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: Salme, Højskolesangbogen, fællessang

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

I østen stiger solen op

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.