Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

I østen stiger solen op plakat

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med sangteksten til Ingemanns I østen stiger solen op. 

Ryd
Varenummer (SKU): IOESTE-000 Kategorier: , , Tag:

I østen stiger solen op, plakat med sangen af B.S. Ingemann

 

I østen stiger solen op er den smukke og velkendte salme, som er skrevet af den folkekære B. S. Ingemann i 1837. Den underliggende musik til salmen, som er den som oftest bruges, er skrevet af C.E.F. Weyse.

Sangen er en del af Morgensange til børn, som er en samling af syv sange, én til hver af ugens dage. I østen stiger solen op er onsdagssangen.

Salmen er flittigt sunget i de danske folkekirker, samt i de fleste folkeskoler. Den er en populær sang, på de danske højskoler og efterskoler. Ofte bruges den som morgensang, fordi den netop omhandler dagens begyndelse.

Plakaten forestiller en smuk solopgang. Den stigende sol har orange stråler, som lyser fra den. Solens grafiske form er dannet af teksten til salmen. Enkelte ord er fremhævede i gul farve.

Plakat med solopgang

Denne plakat er en sød og smuk gaveidé til børneværelset, eller til din ven eller veninde, som holder meget af at synge med andre mennesker. Med denne plakat på væggen, inspireres man forhåbentligt til at synge mere, og den smukke sol spreder lys og glæde, selv i den mørke tid.

Plakaten kan også købes indrammet, og er det en gave, sender vi, naturligvis, gerne direkte til modtageren.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: Salme, Højskolesangbogen, fællessang

Andre kunder ser også

Scroll til toppen