Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

  • Plakatvæg
  • Rammer
  • Personlig plakat
  • Tilbud

Fyn er fin – Lasse & Mathilde plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med “Fyn er fin” af Lasse & Mathilde

Ryd
Varenummer (SKU): FYNERF-048 Kategorier: , , , Tag:

Plakat med “Fyn er fin” af Lasse & Mathilde

Plakat med “Fyn er fin” af Lasse & Mathilde. Sangen er fra 1980. “Fyn er fin” er sunget af Lasse & Mathilde, men den er skrevet af komikeren Jan Monrad, kendt fra bl.a. Monrad og Rislund. “Fyn er fin” er en af Lasse & Mathildes mest populære og højtelskede sange, og det er en rigtig publikum “pleaser” til duoens liveoptrædener.

Jan Monrads tilknytning til Fyn var mest arbejdsrelateret, men derigennem opstod jo også venskaber, som det med Lasse og Matilde, som i mange år har boet på Fyn. Dem kendte han helt tilbage fra sine unge dage i musikermiljøet i København.

Lasse og Mathilde mødte oprindeligt hinanden i forbindelse med Mathildes solo-udgivelse af Tove Ditlevsens tekster, Pigesind. Mathilde spiller violin. Lasse spiller på guitar. Deres behagelige stemmer klinger skønt med hinanden. Sammen har Lasse & Mathilde komponeret musik til tekster i Højskolesangbogen. Lasse og Mathilde optræder rundt omkring i kirker, til festivaller, i visehuse, forsamlingshuse, værtshuse med mere. Den dejlige duos første album udkom i 1977, og det seneste album er udgivet i 2013. De har dermed udgivet musik i 40 år sammen som Lasse & Mathilde.

Monrad og Rislund, som tilbage i tiden hed Totalpetroleum, optrådte i mange år på Midtfynsfestivalen, som var et kæmpe tilløbsstykke. Her var Jan del af det særlige musikermiljø, som opstod omkring Peter Færgemann-parret, som var værtspar på Ryslinge Kro, og som også styrede festivalen.

Plakaten forestiller Fyn. Teksten til sangen udgør selve øen, og grøn farve, uden tekst, illustrerer blandt andet Langeland, syd for Fyn.

Denne plakat er en perfekt gaveidé til enhver fynbo.

Genre: pop, dansk, dansk visemusik, folk

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Kunder, som så på dette produktet, så også på:

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.