Seks Hjerter – Bisse-plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Seks Hjerter” af Bisse.

Ryd
Varenummer (SKU): SEKSHJ-061 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Seks Hjerter, Bisse-plakat

Seks Hjerter, er den smukke sang af den danske sanger og musiker Bisse. Den udkom i 2016 på albummet Højlandet.

Bisse har tidligere været aktiv som sangskriver i bandet Spillemændene, men han startede sin solo-karriere i 2014. I 2015 udgav Bisse sit debutalbum, PMS. Hans er født med det borgerlige navn, Thorbjørn Radisch Bredkjær. Han er en rigtig anmelderdarling. De kan næsten ikke få hænderne ned af begejstring over Bisses lyriske tekster og indlevelsesevne. Han er, som tidligere nævnt, særdeles flittig med sine udgivelser. Han er også hyppig koncertudøver.

For Bisse er kærligheden meget vigtig. Hans tekster handler om den svære kærlighed, om at blive forladt, om at genfinde den. Adspurgt svarer han, at han har lært, at man skal værne om kærligheden. Den er det vigtigste af alt.

Sangen er Bisses hyldest til de ting og mennesker og begivenheder, som han sætter særligt pris på. Sangen har seks vers og den slutter med seks hjerter.

Bisse er kendt for sine hyppige udgivelser.

Den smukke grafiske plakat forestiller et hjerte. Hjertets form er dannet af teksten til sangen. Enkle ord er fremhævede i rødt. Bag hjertet er der en rød skygge.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til én, som du elsker. Plakatens enkle, grafiske udtryk gør, at den vil se flot ud i det moderne hjem. Du kan nemt matche plakaten med andre af Songshapes plakater, eller med mere, farverig kunst.

Songshape har også flotte rammer i webshoppen. Vi indrammer og sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

 

Genre: indie, alternativt musik

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Seks Hjerter

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.