Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Seks Hjerter – Bisse-plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Seks Hjerter” af Bisse.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): SEKSHJ-061 Kategorier: , , Tag:

Seks Hjerter, Bisse-plakat

 

Seks Hjerter, er den smukke sang af den danske sanger og musiker Bisse. Den udkom i 2016 på albummet Højlandet.

Bisse har tidligere været aktiv som sangskriver i bandet Spillemændene, men han startede sin solo-karriere i 2014. I 2015 udgav Bisse sit debutalbum, PMS. Hans er født med det borgerlige navn, Thorbjørn Radisch Bredkjær. Han er en rigtig anmelderdarling. De kan næsten ikke få hænderne ned af begejstring over Bisses lyriske tekster og indlevelsesevne. Han er, som tidligere nævnt, særdeles flittig med sine udgivelser. Han er også hyppig koncertudøver.

For Bisse er kærligheden meget vigtig. Hans tekster handler om den svære kærlighed, om at blive forladt, om at genfinde den. Adspurgt svarer han, at han har lært, at man skal værne om kærligheden. Den er det vigtigste af alt.

Sangen er Bisses hyldest til de ting og mennesker og begivenheder, som han sætter særligt pris på. Sangen har seks vers og den slutter med seks hjerter.

Bisse er kendt for sine hyppige udgivelser.

Den smukke grafiske plakat forestiller et hjerte. Hjertets form er dannet af teksten til sangen. Enkle ord er fremhævede i rødt. Bag hjertet er der en rød skygge.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til én, som du elsker. Plakatens enkle, grafiske udtryk gør, at den vil se flot ud i det moderne hjem. Du kan nemt matche plakaten med andre af Songshapes plakater, eller med mere, farverig kunst.

Songshape har også flotte rammer i webshoppen. Vi indrammer og sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

 

Genre: indie, alternativt musik

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også