Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Hip Hop, Rap og Indie

Artister

Sangtitel

Viser 1–12 af 13 resultater

Hip hop kulturen

Denne musikkultur startede i slutningen af halvfjerdserne. Kombinationen af dans, Breakdance og Electric Boogie, med vers og rytmer, der udtrykkes igennem begrebet rap – blev startskuddet til en ny genre indenfor musikken. Derudover er genren også forbundet med den nyskabende grafiske kunst – nemlig graffitien. stilen lever videre i bedste velgående.

Mange designtøjmærker har igennem tiden ladet sig inspirere af Hip hop style. Hoodies, Sweatshirts og joggingbukser, som i dag er samlet under kategorien Athleisure, er særdeles populært hos de helt unge, og hos de lidt ældre. Hos Songshape har Jane Rønne designet plakater i samarbejde med kendte danske rappere.

Danske musikere indenfor genren

Blandt rappere kender du måske Natasja, der blev kendt med sangen Giv mig Danmark tilbage. Hun kom i  miljøet omkring musikken og dansen, og hun var bedste venner med Karen Mukupa, som også er rapper.

Rap sang – Roskilde festival

Roskilde State of Mind af Per Vers er et andet eksempel på en rap sang, der kom frem i 2011. Vidste du at Per Vers var den første vinder af MC´s Fight Night. Det er en freestyle Rap Battle turnering. Per vandt i året 2000 og i 2001. Han har sener været dommer i samme konkurrence. Konkurrencen er svaret på Danmarks mesterskaberne i improviseret rap.

Hip hop Dance

Hip hop er også en kendt dansegenre. Dansen er kendt for sine bevægende bevægelser igennem kroppen. Dansen startede som electric boogie, og gik over i en mere flydende og sammenhængende dans, med elementer fra discodans. Musikken til koreografierne er ofte inspireret af musikken fra genren.
På danseskoler kan man lære dansen. En af de mest kendte instruktører er Kenneth Stenlund, som har vundet flere mesterskaber i dans CPH Dans.

Hip hop plakater med danske musikere m kan købes hos Songshape fra 147.-

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater
Scroll til toppen