Gi’ mig Danmark tilbage – Natasja plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med “Gi’ mig Danmark tilbage” af Natasja. Sangteksten i grafisk plakatform.

Ryd
Varenummer (SKU): GIMIGD-002 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

‘Gi’ mig Danmark tilbage’, Natasja-plakat

‘Gi’ mig Danmark tilbage’, Natasja-plakat.’ Sangen er skrevet og sunget af Natasja. “Gi’ mig Danmark tilbage” udkom i 2007 på albummet “I Danmark er jeg født”. Sangen er en protestsang. Den handler om Christiania, og om hvordan Danmark har ændret sig. Sangen protesterer mod regeringen, udlændingpolitik og fjernelsen af ungdomshuset på Nørrebro.
Nataja, som desværre døde alt for ung i 2007, har markeret sig på den danske musikscene i en sådan grad, at hun har fået en gade opkaldt efter sig: Natasjas gade, på Christiania.
Fra en ung alder har Natasja sunget og rappet. Hun kom i Hip Hop-miljøet, og hun var bedste venner med Karen Mukupa, som også er udøvende rapper.
Det var en musikkonkkurence på Jamaica, som satte gang i karrieren for Natasja. Hun vandt konkurrence, scorede en pladekontrakt og en musikvideo, fotosession og en optræden til Jamaicas Reggae Sumfest Festival. En festival hvor navne som Rihanna og 50Cent også har optrådt.
Udover at rappe har Natasja også optrådt i film og teater øjemed. Hun var med i “Købmanden” på Betty Nansen Teateret og i filmen “Fidibus”, medvirkede hun på soundtracket med sangen: “Op med holdet.”

Indret din bolig med den smukke tekst til “Gi’ mig Danmark tilbage”, af Natasja, i en grafisk form på en plakat. Du kan købe plakaten i 5 størrelser.

Kender du en fan af Natasja? Så er plakaten med “Gi’ mig Danmark tilbage” en god gaveide.

Genre: rap, dansk rap, hip hop, reggae

OBS

Bemærk at denne plakat har et ændret design i størrelse XS (15 x 21 cm). For at undgå, at teksten bliver for lille er musikplakaten i den mindste størrelse vendt på højkant og beskåret anderledes – se billede.

Se andre plakater med Danmark her:

Der er noget galt i Danmark – John Mogensen plakat

I Danmark er jeg født – Isam B plakat

Danmark – Gnags musikplakat

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Gi' mig Danmark tilbage

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.