Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Engel – Rockers By Choice – Songshape plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Rockers By Choice’s “Engel”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): ENGEL0-003 Kategorier: , , , Tags: ,

Engel, Rockers by Choice-plakat

 

Engel, er det velkendte nummer, skrevet af Chief 1, som blev landskendt med rapgruppen Rockers By Choice.

Gruppen, der er fra Amager, blev dannet i 1986. Rockers by Choice bestod oprindeligt af følgende 5 medlemmer: Chief 1 (Lars Pedersen), Mc Deepee (Per Pedersen), Master Phoze (Georgios Sagos), MC Pete (Peder Musing) og MC Swan (Øyvind Hagen Traberg).

Senere blev Master Phoze og MC Swan for en kort periode erstattet af DJ Kool K (Kenneth Kristensen) og Isbjerg (Kasper Bechmann). I dag er det dog atter den originale besætning, der igen udgør Rockers By Choice. I 2019 tog Rockers by Choice igen på turen. De fejrede deres jubilæum. Danmark blev turneret tyndt, og de udsolgte koncerter vakte mange minder for publikum, som var noget ældre, end dengang gruppen lagde alle unge piger for deres fødder i de tidlige 1990’ere.

 

Plakat med Rockers By Choice

Plakaten forestiller et par englevinger. Vingernes grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i rød farve.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til englen i dit liv, eller til én, som elsker denne sang. Den vil se smuk ud på væggen i det moderne hjem, og det enkle, grafiske udtryk gør, at plakaten let kan kombineres med anden kunst, enten i tilsvarende farver, eller langt mere farverige.

Songshape kan også tilbyde at indramme plakaten. Vi sender, naturligvis, gerne direkte til modtageren, hvis plakaten er en gave.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

 

Genre: Hip Hop Style, rap, dansk musik

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.