Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Plakatvæg med Søren Kierkegaard

350,00 kr.

Alle tre plakater med Søren Kierkegaard måler 21 x 30 cm.

Varenummer (SKU): SAMSOE-000 Kategorier: ,

Køb tre plakater med citater af Søren Kierkegaard

 

Søren Kierkegaard er en af de mest indflydelsesrige filosoffer nogensinde, hvis citater og værker stadig studeres den dag i dag. Han blev født i København den 5. maj 1813 som den yngste af syv søskende. Hans forældre var Michael Pederson Kierkegaard, en succesfuld forretningsmand, og Ane Sørensdatter Lund Kierkegaard

Søren Kierkegaard var et tidligt barn med en stærk retfærdighedssans, som interesserede sig for bøger, skuespil og teater. Han gik i gymnasiet i ni år, inden han i 1830 blev indskrevet på Københavns Universitet for at studere teologi og filosofi. Hans studier blev afbrudt af en etårig udlandsrejse i 1834.

Søren Kierkegaard har sagt og skrevet mange kloge og inspirerende ting i årenes løb. På de tre plakater finder du vores favoritter:

“Livet forstås baglæns, men må leves forlæns.”

“Livet er ikke et problem der skal løses, men en virkelighed der skal opleves.”

“At turde, er at miste fodfæstet for en stund. Ikke at turde, er at miste sig selv.”

Spred Søren Kierkegaard filosofiske budskab om kærlighed og respekt

Kierkegaards citater og værker afspejler ofte hans syn på kærlighed og religion. Han mente, at kærlighed bør være baseret på gensidig respekt og forståelse snarere end på lidenskab eller fysisk tiltrækning. I forhold til religion mente Kierkegaard, at den enkelte skulle finde sin egen personlige måde at forbinde sig med Gud på, snarere end at følge andres lærdom

Alt i alt giver Kierkegaards citater et værdifuldt indblik i hans tanker om livet, kærlighed og religion. Hans ord studeres og værdsættes stadig af mennesker over hele verden i dag.

 

Vil du have en anden størrelse plakater

Vil du have plakaterne i en anden størrelse end 21×30 cm? Eller er du kun interesseret i én af citaterne? Eller måske en kombination af andre plakater? Send en mail til info@songshape.dk med dine ønsker.

Du kan finde andre plakater med citater og digte her.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også