Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

  • Plakatvæg
  • Rammer
  • Personlig plakat
  • Tilbud

Ama’r er #1 – Rockers By Choice plakat

147,00 DKK297,00 DKK

Plakat med sangteksten til Rockers By Choice’s Ama’r er nr 1.

Ryd
Varenummer (SKU): AMARER-003 Kategorier: , , , Tag:

Ama’r er nr1, Rockers by Choice-plakat

Ama’r er nr 1 af Rockers by Choice er den velkendte rapsang fra 1988, som mange fra Amager vil betragte som værende øens Nationalsang. Sangen er fra Rockers By Choice’s første album, Opråb! Til det danske folk.

Rockers By Choice er en rapgruppe fra Amager. Gruppen blev dannet i 1986 og bestod af Chief 1 (Lars Pedersen), Mc Deepee (Per Pedersen), Master Phoze (Georgios Sagos), MC Pete (Peder Musing) og MC Swan (Øyvind Hagen Traberg). Senere blev Master Phoze og MC Swan erstattet af DJ Kool K (Kenneth Kristensen) og Isbjerg (Kasper Bechmann). Det var Per Pedersen, som efter at have boet i USA i et års tid, kom hjem og introducerede vennerne for hip hop, rap og break dance. Vennerne blev begejstrede, og sammen fik de succes med deres gruppe.

Teksten til Ama’r er nr1 er skrevet af Mc Deepee.

Det populære hip hop-band er forblevet gode venner, selvom de efter ungdomssuccesen i 1990’erne havde hver deres projekter. Derfor tog de på tour igen sammen, og spillede alle deres velkendte hits ved udsolgte koncerter i efteråret og vinteren 2019. Songshape var til stede ved deres sidste koncert i Amager Bio. Stemningen var høj, det unge publikum var blevet lidt ældre, men ingen havde glemt teksterne til de populære sange. Rockers by Choice kunne bestemt stadig underholde. Det var en forrygende aften i Amager Bio. Ama’r er nr1 fik alle til at synge med.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Den smukke Ama’r er nr1-plakat forestiller, naturligvis, øen Amager. Teksten til sangen udgør øens grafiske form. Enkelte ord er fremhævede i grønt.

Denne plakat er den perfekte gaveidé til en tro amar’kaner, eller til én som er fan af Rockers by Choice.

Genre: hip hop, rap, dansk musik

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Kunder, som så på dette produktet, så også på:

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.