Tilbud

Belinda – The Rocking Ghosts plakat

DKK147,00DKK297,00

Plakat med sangteksten til The Rocking Ghosts’ “Belinda”.

Ryd

Beskrivelse

Belinda, The Rocking Ghosts-plakay

Belinda er den velkendte sang af den danske pigtrådsgruppe, der blev dannet 1962, The Rocking Ghosts.

Belinda var utrolig populær, og lå på hitlisten i 13 mdr. Pladen blev udsendt i mange europæiske lande, samt USA og Japan.

The Rocking Ghosts tager stadig ud og spiller i hele Danmark, som et ægte 60’er band med deres legendariske Ghosts Sound.

Plakaten forestiller en kvinde, som står op. Hun vrikker hoften lidt til siden, og hun har en kjole på. Håret er langt. Kvindens grafiske form er dannet af teksten til sangen.  Enkelte ord er fremhævede i rød farve.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til én, som er fan af denne skønne sang  Eller måske kender du én, som hedder Belinda? Plakatens enkle, grafiske udtryk gør, at den vil passe godt ind i det moderne hjem. Den kan let matches med andre af Songshapes plakater, eller den kan hænge blandt langt mere farverige kunstgenstande, malerier og plakater.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: pop, dansk pop

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Belinda

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.