Levering 1-5 dage   I    GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr. I   Plakaterne er lavet efter aftale med sangskrivere/rettighedshavere

Når en engel si’r farvel – Anna David plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til “Når en engel si’r farvel” af Anna David plakat

Ryd
Varenummer (SKU): NAAREN-057 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Når en engel si’r farvel, Anna David-plakat

Når en engel si’r farvel, Anna David-plakat. Sangen er skrevet og sunget af Anna David. Sangen udkom i 2009, og den var med på hendes andet album.

Når en engel si’r farvel var et stort hit. Sangen blev anvendt til DRs familiedramaserie “Mille”.

Den smukke sang er en hyldestsang til en som er død. Sangen beskriver minderne som den afdøde har haft med den som synger. Disse minder er gemt i en særlig æske. I sangen fortælles det, at den afdøde er et bedre sted nu. Måske har sygdom spillet ind. Vi ved det ikke. Sangen er så smuk og fin.

Anna David er ambassadør for “Vores ansvar – NEJ til vold mod børn”, hvortil hun blandt andet har skrevet sangen “Kun Hjertet Slår”, som handler om at man ikke må slå på børn, og at det kun er hjertet der må slå.

Plakaten forestiller et par englevinger. Sangens tekst udgør den grafiske form på vingerne. Over vingerne hænger en gul glorie. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Plakaten er en god gaveidé til en som du holder af, som har mistet en, som betød meget for vedkommende. Måske er den en god gaveidé til dig selv?

Genre: pop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Når en engel si'r farvel