Faxe Kondi – Klumben og Raske Penge plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Faxe Kondi” af Klumben og Raske Penge.

Ryd
Varenummer (SKU): FAXEKO-045 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Plakat med “Faxe Kondi” af Klumben og Raske Penge

Sangen “Faxe Kondi”, er en hyldest til den læskende sodavand. Sangen er skrevet og sunget af Klumben og Raske Penge. Sangen er at finde på Klumbens album fra 2012: “Fra Klumben til pladen.”

“Faxe Kondi” udkom i 2012, og sangen solgte 2 gange Platin for streaming, og den er blevet vist mere end 3 millioner gange på YouTube

Sangen har vundet adskillige priser. I 2012 vandt “Faxe Kondi” Gaffa-Prisen. Zulu Awards gav den prisen for “Årets hit” i 2013, og P3 gav Klumben og Raske penge prisen for “Lytterhittet” til P3-Guld. Reklamen for den læskende drik har været ubetalelig. Salget af Faxe Kondi steg markant, da sangen blev spillet i radioen hele tiden. Sangen er ikke “bestilt” af Faxe Kondi som promovering, og der har således ikke været udbetalt honorar til Klumben og Raske Penge.

Kender du en som er vild med Faxe Kondi? Altså at drikke Faxe Kondi, eller sangen “Faxe Kondi”? Denne plakat er en oplagt gaveidé, til en fan af den lækre drik.

Plakaten forestiller, naturligvis, en flaske, hvor der meget gerne skulle findes noget læskedrik.

Genre: hiphop, rap.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Faxe Kondi

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.