Millenium maskiner – Binær plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Millennium maskiner” af Binær

Ryd
Varenummer (SKU): MILLEN-058 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Millenium maskiner, Binær plakat

Millenium maskiner af Binær.

Teksten er skrevet af de to rappere Mund de Carlo og Trepac fra Binær.  Den er fra gruppens første album, Umage, fra 2016.

De to rappere kommer begge fra lange solokarrierer.  De bliver af mange regnet for at være blandt de absolut dygtigste rappere og tekstforfattere i nyere dansk hip-hop. Binærs lyriske univers er ekstremt varieret og teksterne er lange og fyldt med holdninger, humor, kærlighed og overraskelser.

Millenium maskiner er et af Binærs mere eftertænksomme numre. Et kritisk blik på den måde vi som mennesker agerer i et samfund, hvor vi nemt bliver fremmedgjorte og lader os styre af, hvad man bør gøre, fremfor af hvad man ønsker at gøre. Samtidig er sangen et budskab om at turde at hoppe ud i livet uden line, en nutidig stilfærdig opsang a la Robin Williams budskab om carpe diem i Døde Poeters Klub.

Plakaten forestiller Binærs logo. Og logoets grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i varm gul.

Denne plakat er en ideel gaveidé til én, som er fan af hiphop og rap. Plakatens enkle grafiske udtryk gør, at den vil klæde det moderne hjem. Den kan let kombineres med anden kunst, eller andre af Songshapes grafiske plakater.

Genre: rap, hip hop.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Millennium maskiner

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.