Lyse Nætter – Alberte plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Lyse Nætter” af Alberte

Ryd
Varenummer (SKU): LYSENA-044 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Plakat med Lyse Nætter af Alberte

Plakat med Lyse nætter, som er skrevet af Alberte Winding, og musikken af Aske Bentzon. Lyse nætter udkom i 1991.

Nu kan du købe en musikplakat med teksten til Lyse nætter.

Sangen hylder forår/sommer og de lyse tider, som vi har om sommeren i Danmark. Samtidig er Lyse nætter en kærlighedssang, for Alberte synger om “hjertet ønsker sig at pynte sig, for dig, du er tilbage, du er hos mig. Du er tilbage med varme dage, du er hos mig.” Med sommeren kommer hendes kærlighed retur til hende. En rørende, lyrisk og utrolig smuk tekst, som bakkes smukt op af Albertes smukke, naturlige sangstemme.

Lyse nætter minder os om, at lyset skaber et velbefindende for os. Alberte synger om, hvordan hun havde “huset fuld af vind og nye frugter fløjet ind”, som giver os en følelse af, at der luftes ud, vinterens mørke er forbi, og det fejres det med eksotiske frugter fra fjernere himmelstrøg. Lyse nætter er en smuk hyldest til de meget specielle lyse og korte nætter, vi har her i Skandinavien.

I den nye udgave af Højskolesangbogen er Lyse nætter med. Desuden har Lyse nætter, i forbindelse med Coronakrisen været, måske, den sang som har samlet Danmark mest i forbindelse med Fællessang, dels som morgensang, dels som Fællessang om fredagen under ledelse af Phillip Faber og Mads Steffensen. Lyse nætter er desuden blevet sunget i en særdeles smuk version af Danmarks Radios Pigekor.

Hele sangteksten er opsat som en træ med fuglene flyvende omkring.

Genre: pop, dansk pop, Højskolesangbogen

Se flere musikplakater med Alberte:

Tænder på et kys – Alberte plakat

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Lyse Nætter

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.