Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Lyse Nætter – Alberte – Songshape plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Lyse Nætter” af Alberte

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): LYSENA-044 Kategorier: , , Tag:

Plakat med Lyse Nætter af Alberte

 

Plakat med Lyse nætter, som er skrevet af Alberte Winding, og musikken af Aske Bentzon. Lyse nætter udkom i 1991.

Nu kan du købe en musikplakat med teksten til Lyse nætter.

Sangen hylder forår/sommer og de lyse tider, som vi har om sommeren i Danmark. Samtidig er Lyse nætter en kærlighedssang, for Alberte synger om “hjertet ønsker sig at pynte sig, for dig, du er tilbage, du er hos mig. Du er tilbage med varme dage, du er hos mig.” Med sommeren kommer hendes kærlighed retur til hende. En rørende, lyrisk og utrolig smuk tekst, som bakkes smukt op af Albertes smukke, naturlige sangstemme.

“Jeg valgte Lyse nætter, da jeg elsker de lyser nætter; Forår/sommer . Jeg går tur med min hund ved 4-5 tiden om morgenen, når jeg skal på arbejde. Så går jeg ofte og nynner den til de skønne fugle sange og nyder det SÅ meget. Tak for en smuk plakat.”

Lisa, Skævinge

Lyse nætter minder os om, at lyset skaber et velbefindende for os. Alberte synger om, hvordan hun havde “huset fuld af vind og nye frugter fløjet ind”, som giver os en følelse af, at der luftes ud, vinterens mørke er forbi, og det fejres det med eksotiske frugter fra fjernere himmelstrøg. Lyse nætter er en smuk hyldest til de meget specielle lyse og korte nætter, vi har her i Skandinavien.

I den nye udgave af Højskolesangbogen er Lyse nætter med. Desuden har Lyse nætter, i forbindelse med Coronakrisen været, måske, den sang som har samlet Danmark mest i forbindelse med Fællessang, dels som morgensang, dels som Fællessang om fredagen under ledelse af Phillip Faber og Mads Steffensen. Lyse nætter er desuden blevet sunget i en særdeles smuk version af Danmarks Radios Pigekor.

Hele sangteksten er opsat som en træ med fuglene flyvende omkring.

Andre plakater med Alberte

– Tænder på et kys-plakaten

 

Genre: pop, dansk pop, Højskolesangbogen

 

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også