Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

En elefant kom marcherende – børneplakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten “En elefant kom marcherende”.

Ryd
Varenummer (SKU): ENELEF-000 Kategori: Tag:

En elefant kom marcherende, børneplakat

En elefant kom marcherende, børneplakat. Dette er den sjove børnesang, hvor der kommer flere og flere elefanter til. Elefanterne skal alle ud og marchere i edderkoppens spind. Det er en dejlig sang at synge og lege til med en gruppe børn. Børnene elsker at lege elefanter, at holde hinanden i halerne, eller på skuldrene, og at blive inviterede op at danse én efter én. Mon ikke du har prøvet at danse til denne sang som barn? Ellers er det på høje tid. Det er med garanti noget, som vil vække stor jubel hos børnene, som du danser den med.

Indret børneværelset med denne søde plakat. Barnet kan øve sig i at tælle til 10, samt begynde at lære at læse med på sangteksten.

Den er en sød gave at give, til den nye baby, til barnedåben, navngivningsfesten, eller til barnets første fødselsdag.Plakaten kan også købes indrammet.

Plakaten forestiller en stor elefant. På hver side af elefanten går 9 mindre elefanter. Elefanterne går på et edderkoppespind. Den store elefants grafiske form er dannet af teksten til sangen. Elefanterne på plakaterne er holdt i grå nuancer. Plakatens baggrund er hvid, men det er muligt at ændre på baggrundfarverne på alle Songshapes plakater. Der er et udvalg af farver at vælge imellem.

Der er mange fine børneplakater at vælge mellem her på hjemmesiden. Desuden er der en kalender for 2020, som indeholder tolv af de mest populære børnesange. Køber man kalenderen, kan man klippe billedet fra kalenderdelen, og på den måde lave en smuk billedvæg i børneværelset. Så er man aldrig løbet tør for sange at synge, når barnet skal lægges i seng om aftenen.

Genre: Børnesange, fællessang

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Se udvalget af rammer her

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Læs evt. mere om rettigheder her.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.