Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Elefantens vuggevise – Songshape børneplakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten Elefantens vuggevise.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): ELEFAN-001 Kategorier: , , Tag:

Plakat med børnesangen Elefantens vuggevise

 

Elefantens Vuggevise handler om Jumbo og junglens dyr, der alle gør sig klar til at sove. Det er Harald Andreas Hartvig Lund, der har skrevet teksten, og den er sunget af mange kendte danskere, blandt andre Kim Larsen. Der har været en del virak om den oprindelig tekst, som omtalte en særlig rangle, lille Jumbo skulle have. For adskillige år siden blev teksten derfor ændret, til en mere politisk korrekt ordlyd. På Songshapes plakat er ranglen en kokosnød. Den nye tekst til sangen fortæller nemlig, at Jumbo skal få en kokosnød og bruge den som rangle.

Plakaten med Elefantens Vuggevise forestiller en elefant med fine stødtænder. Sangteksten danner elefantens hoved, og stødtænderne er tilføjet.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser. Det er en sød og personlig gaveidé til et lille barn. Plakaten med Elefantens Vuggevise kan indrammes hos Songshape, og den ville være en fin dåbsgave til en lille pige eller dreng. Baggrundsfarven kan ligeledes ændres til noget andet end den originale hvide farve, så den passer perfekt på børneværelset.

Genre: vuggevise, børnesang

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også