Stairway to Heaven – Led Zeppelin poster

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til Led Zeppelins Stairway to heaven. 

Ryd
Varenummer (SKU): STAIRW-001 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Stairway to Heaven, Led Zeppelin-plakat

Stairway to Heaven er den mest populære sang af det engelske rockband, Led Zeppelin. Sangen blev udgivet i slutningen af ​​1971, og den er komponeret af guitarist Jimmy Page og sangeren Robert Plant. I 1980 døde bandets trommeslager, John Bonham. Det førte, desværre, til bandets opløsning. 

Stairway to Heaven var den mest efterspurgte sang på FM-radiostationer i USA i 1970’erne, og den må betegnes som en af ​​de største rocksange i musikhistorien.

Stairway to Heaven blev stemt nummer tre i år 2000 af VH1 på sin liste over de 100 største rocksange, og blev placeret som nummer 31 på Rolling Stone’s “500 Greatest Songs of All Time”. 

Plakaten forestiller en trappe, som leder op til himlen. Der er skyer over trappen. Den grafiske form på trappen er dannet af teksten til sangen.

Denne plakat er en perfekt, personlig gaveidé til én, som er fan af Led Zeppelin og denne fantastiske sang. Plakaten kan også købes indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: rock, international rock, heavy metal, blues, blues-rock

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Stairway to Heaven

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.