Wonderful Tonight – Eric Clapton poster

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Eric Clapton’s “Wonderful Tonight “.

Ryd
Varenummer (SKU): WONDER-002 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Wonderful Tonight, Eric Clapton- musikplakat

Wonderful Tonight er den skønne ballade skrevet af Eric Clapton. Sangen var inkluderet på Claptons 1977 album Slowhand. Eric Clapton refereres ofte til som Mr. Slowhand.

Eric Clapton skrev sangen den 7. september 1976 til sin kone, Pattie Boyd, som var model. Sangen blev skrevet mens Eric Clapton ventede på, at Pattie skulle gøre sig klar til at deltage i Paul og Linda McCartneys årlige Buddy Holly Party. Hun gjorde sig klar, det tog lang tid, og imens skrev Eric Clapton denne romantiske hyldestsang til hende.

Pattie Boyd var tidligere gift med George Harrison. De var gift fra 1966-1977, og hun startede et forhold til Eric Clapton, før de blev skilt. Dette skabte dog ikke bitterhed og splid. Faktisk optrådte George Harrison til Pattie Boyd og Eric Claptons bryllup.

Pattie Boyd har været inspiration for en anden af Eric Claptons berømte sange, Layla.  Denne sang er anderledes end Wonderful Tonight. Tempoet er mere intenst, det er en hurtigere sang. Faktisk skrev Eric Clapton sangen, mens hun stadig var gift med George Harrison. Den udkom i 1973.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Plakaten forestiller en smuk kvinde i en lang kjole. Kvindens grafiske form er udgjort af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i rød farve.

Denne smukke plakat er en sød og personlig gaveidé til kvinden i dit liv. Hende som betager dig gang på gang, og som fortjener at høre, at du synes, hun er noget helt særligt. Smuk og dejlig.

Plakaten kan indrammes, og vi sender gerne direkte til modtageren.

Genre: pop, international pop, soft rock, international rock,

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Wonderful Tonight

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.