Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Dengang da jeg var lille – Kim Larsen plakat

197,00 kr.397,00 kr.

‘Dengang da jeg var lille’ – musikplakat med Kim Larsen og Bellami

 

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): DENGAN-006 Kategorier: , , , Tags: ,

Dengang da jeg var lille – Kim Larsen & Bellami musikplakat

 

Dengang da jeg var lille, af Kim Larsen og Bellami som grafisk musikplakat.

Sangen er fra albummet Kielgasten fra 1989. Kim Larsen & Bellami opkaldte dette album efter spillestedet Kielgasten i Holstebro. Sangen er desuden at finde på albummet “Det var en torsdag aften” fra 2002.

Den smukke sang, Dengang da jeg var lille berører idealiseringen af barndommen. Kim Larsen synger smukt om, hvordan barnet opfatter verden. Der synges, om de ting barnet husker, der gjorde indtryk i de tidlige år: sporvogne, familieoplevelser, den smukke sne som daler. “Dengang da jeg var lille, var verden vidunderlig.”

Musikplakaten fås i 5 forskellige størrelser. Den forestiller en lille dreng, som holder en bamse i hånden. Sangteksten danner den lille drengs krop.

Songshape fik rettighederne af Kim Larsen personligt, inden han desværre døde af kræft i september 2018. Kim Larsen er folkeeje. Han omtales som “Danmarks nationalskjald”. Efter hans død er han blevet mindet af fans, musikkolleger, ja, faktisk af det meste af Danmark. Det er ikke for meget at sige, at Kim Larsen er den mest afholdte musiker i Danmark nogensinde.

Songshape har et rigt antal af Kim Larsens sange som musikplakater. I 2019 udgav vi en familie årskalender med 12 af hans sange. Det var en af Songshapes top-sællerter det år! I dag er Kim Larsen plakaterne stadig ligeså populære her hos Songshape.

Plakaten med Dengang da jeg var lille vil være en sød gave til et yngre barn. Den vil pynte smukt på væggen i børneværelset. Den dejlige musikplakat kan også indrammes hos os hos Songshape. Nemmere kan det ikke blive, hvis man skal give en sød og personlig gave!

 

Genre: pop, dansk pop

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.