Tænker lidt på dig – Benal plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Tænker lidt på dig” af Benal.

Ryd
Varenummer (SKU): TAENKE-053 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

‘Tænker lidt på dig’ – Benal-plakat

‘Tænker lidt på dig’ – Benal-plakat. Sangen bliver sunget/rappet af Benal. ‘Tænker lidt på dig’ er udgivet som single i 2018, og teksten er skrevet af Mads Bo Iversen, Awinbeh og Mads Benjamin Hav.

Benal, som består af Benjamin Hav og Magnus Albert Wanscher, er en sammentrækning af navnene Benjamin og Albert (Ben-Al). Magnus Albert Wanscher er producer bag Benal. Har man først hørt Benjamin Havs stemme, er den altid let at genkende. Den lidt hæse, monotone sound, kombineret med intelligente, følsomme og spændende tekster gør, at Benal bestemt er et navn, som markerer sig på den danske hiphop-scene. De har vundet P3-prisen, og en Gaffa-pris for Årets danske hiphop-udgivelse i 2019. Benjamin Hav har udgivet flere solo-albums også. Benjamin Hav har samarbejdet med en del af den danske musikverdens sværvægtere, og han har optrådt på sange med Nik & Jay, Emil Kruse, Peter Sommer og TopGunn.

Plakaten forestiller et hjerte. Sangteksten, eller rappet, udgør formen på hjertet. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Plakaten er en oplagt og sød gaveidé til en Benal-fan, eller til en, som du vil sende et særligt kærligt budskab. Du har måske en, som du tænker ekstra meget på.

Genre: rap, hiphop, elektronisk hiphop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.